Я хочу дихати чистим повітрям!

04 травня 2011, 07:52
Власник сторінки
Журналист
0
30
Я хочу дихати чистим повітрям!

28 квітня у м. Хмельницькому на площі біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка відбулась акція-перфоманс під девізом "Я хочу дихати чистим повітрям!".

28 квітня у м. Хмельницькому на площі біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка відбулась акція-перфоманс під девізом "Я хочу дихати чистим повітрям!", спрямована на вільне законне волевиявлення молодих мам та їх малолітніх дітей щодо відношення до тютюнопаління в громадських місцях та рекреаційних зонах міста.

Під час акції діти на іграшкових засобах пересування та молоді мами з дітьми у візочках з прапорцем з символікою акції в знак протесту проти тютюнопаління в громадських місцях та рекреаційних зонах міста чавили викинуті на асфальт цигарки та коробки від них.

В акції взяло участь близько 50 учасників, найбільш активні з яких були відзначені солодкими призами.

Акція була організована і проведена ініціативною групою антитютюнового руху в рамках адвокаційної кампанії щодо необхідності забезпечення виконання вимог антитютюнового законодавства у м. Хмельницькому. Активісти акції: Руслан Білик, Ігор Мельничук, Валентин Копецький, Степан Кушнір, Марія Малкова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: курение,сигареты,паління,цигарки,обмеження,чисте повітря
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.