У Чернігові відбувся чемпіонат "Ігри нашого двору"

06 червня 2011, 18:20
Власник сторінки
журналіст
0
11
У Чернігові відбувся чемпіонат  Ігри нашого двору

У Чернігові відбувся чемпіонат "Ігри нашого двору"

Літо - найкращий час для активного сімейного відпочинку. 4 червня кожен охочий мав змогу особисто в цьому переконатись. Чемпіонат з рухливих дворових ігор "Ігри нашого двору", ініціаторами якого стали агенція "Прайм Медіа" та Чернігівська Медіа Група зібрав у ЦПКіВ багато сімей. Чемпіонат відбувся за підтримки міського Центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Мета, яку ставили перед собою організатори заходу - нагадати дітям та батькам, що найкращою альтернативою телевізору та комп’ютеру є змістовне дозвілля в колі всієї родини. Адже сьогоднішні діти та підлітки все менше часу проводять за рухливими іграми, натомість більшість з них зростає та розвивається у віртуальному світі. Улюблені з дитинства "вибивало", "городки", "резинка" та ін. сьогодні майже забуті школярами. В рамках конкурсу батькам та дітям пропонувалось продемонструвати свою спортивну вдачу та майстерність у найбільш популярних дворових іграх. Більш компетентні в даному питанні батьки з великим задоволенням ділилися з дітьми секретами вправного оволодіння спортивним інвентарем.

Серед запропонованих завдань - 6 основних ("вибивало", "скакалка", "класики", "резинка", "городки", "їстівне - не їстівне") та 2 додаткові ("дуйбол", "пазли"). Як і повинно бути на серйозних спортивних змаганнях, за дотриманням правил усіма учасниками слідкувала компетентна і неупереджена суддівська колегія. За підсумками всіх конкурсів було обрано золотого, срібного та бронзового призерів Чемпіонату - три найспритніші родини, які дружньо вибороли перемогу. Всі команди-учасники отримали подарунки для активного відпочинку від спонсорів заходу - компанії "ТехНова", мережі магазинів "СОЮЗ" та ТМ "Capri-Sonne".

"Я сподіваюсь, що такі Чемпіонати стануть традиційними для Чернігова, адже вони сприяють взаєморозумінню між дітьми та батьками, прагненню підтримувати одне одного та разом проводити час, - говорить директор компанії "ТехНова" Корчинський Олександр. - Ми з радістю підтримали цей захід, адже тепло в оселях, яке забезпечує наша компанія, повинно доповнюватись теплими і дружніми стосунками у сім`ях. Сьогодні відбулося справжнє родинне свято, наповнене лише позитивними емоціями. Бажаю всім чернігівським сім`ям якомога більше таких емоцій".

Джерело: Експертний клуб "Чиста політика"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Спорт,семья,Чернигов,культура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.