В Бориспільському районі відкрився елітний навчально-виховний комплекс

08 липня 2011, 09:40
Власник сторінки
0
24
В Бориспільському районі відкрився елітний навчально-виховний комплекс

В Бориспільському районі відкрився елітний навчально-виховний комплекс


Відкрився новий навчально-виховний комплекс «Золоче - Sсhool»

Відбулося відкриття елітного навчально-виховного комплексу «Золоче - Sсhool». Комплекс, до якого входять дошкільний навчальний заклад і загальноосвітній навчальний заклади I ступеня, розташований у котеджному містечку «Золоче», с. Вишеньки, Бориспільського району. Школа розрахована на 150 - 200 учнів у віці від 2 до 10 років.

Відкрити школу приїхав особисто Міністр освіти й науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник. З привітальними словами також звернулися народний депутат України Олександр Клименко та мер м. Ялта Олексій Боярчук. Освятили заклад священики трьох конфесій.

Ведучими заходу були Ольга Сумська в образі княгині Ольги та Віталій Борисюк. Гостей розважали бандурист Валерій Лисенко, танцювальний колектив «Мрія-С», співаки Ігор Корж та Наталія Бучинська. Свято, стилізоване під Івана Купала, закінчилося яскравим вогняним шоу та стрибками через вогнище.

Початкова школа «Золоче - Sсhool» - це спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови. Перевагою навчального процесу є комплексне використання інноваційних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, які забезпечують індивідуальний підхід до різноманітних гуртках художньо-естетичного та спортивного напрямків і виконувати всі домашні завдання в стінах школи.

Дошкільний навчальний заклад працюватиме за програмою особистісного зростання, раннього виявлення та розвитку індивідуальних здібностей та обдарувань дітей, що забезпечить високий рівень підготовки до школи кожної дитини дитячого садка «Золоче - Sсhool».

Педагогічний колектив «Золоче - Sсhool» - це команда професіоналів, які беруть на себе відповідальність за підготовку майбутніх представників української еліти. Вони стануть не тільки вчителями, а й справжніми друзями й наставниками для своїх учнів.

Сучасний 4-хповерховий будинок «Золоче-School» займає площу 2500 кв.м. У ньому створені ідеальні умови для 6 груп дитячого садка і 8 навчальних кабінетів для учнів початкових класів, а також обладнані актовий, спортивний та хореографічні зали, ізостудія, ігрові кімнати та бібліотека. Все це створює атмосферу максимального комфорту, домашнього затишку і можливості всебічного розвитку дітей.

При створенні школи були враховані всі необхідні аспекти комфорту дітей: курсування шкільного автобуса, який буде забирати учнів з Києва і найближчих населених пунктів; правильне і збалансоване харчування, розроблене дієтологом. Безпека перебування дітей на території школи забезпечується цілодобовою охороною, а навчальні класи оснащені відеоспостереженням.

«Золоче-School» - це місце, де будуть закладені основи формування майбутніх лідерів нації, молодих людей, достойних називатися «українською елітою» і представляти нашу країну на міжнародному рівні.


«На мою думку, створення цієї школи демонструє найбільший вимір «українськості» - вміння відмінно робити свою справу, жити по закону і платити податки. І той, хто відповідає цим трьом вимірам, той є найбільш щирий українець і патріот. Це й є національна ідея і українська мрія. Крім того, дуже символічно, що школа «Золоче-School» починає свій перший навчальний рік разом з новим державним стандартом початкової школи: в цьому році ми плануємо розпочати проект «Альфанет школа» - проводити заняття в режимі online», - зазначив Міністр освіти й науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник.

«Ми взяли все нове, що є на сьогоднішній день для навчання дітей. Започаткували викладання уроків за освітньою програмою «Альфанет», в режимі online. З 1 класу вивчаємо курс «Інформаційна культура». В нашій школі кожен учень має нетбук, і вчитель зможе працювати з усім класом, займаючись при цьому з кожним учнем окремо, не відволікаючи увагу інших, - розповіла директор «Золоче-School» Валентина Курінна. - Я вірю, що наша школа стане символом відродження та примноження кращих традицій класичної освіти та виховання, адже розвиток природного потенціалу дитини в атмосфері довіри, розуміння і підтримки - це те, що йому необхідно на початковому етапі навчання. Ми докладемо максимум зусиль для того, щоб вихованці «Золоче - School» стали гідними громадянами суспільства, мали широкий кругозір, добре знали культуру свого народу і при цьому були готові сприймати різні точки зору, з повагою ставилися до цінностей і традицій інших національних культур».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: образование,школа,Борисполь,Табачник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.