Підготовка до Параду колясок у Чернігові

02 серпня 2011, 14:14
Власник сторінки
журналіст
0
9
Підготовка до Параду колясок у Чернігові

Підготовка до Параду колясок у Чернігові

В Експертному клубі «Чиста Політика» відбулась прес-конференція з нагоди проведення третього загальноміського творчого конкурсу «Парад колясок-2011».

В обговоренні актуальності організації творчого змістовного дозвілля сімей та пропаганди сімейних цінностей серед мешканців міста взяли участь організатори та спонсори заходу. На прес-конференції були підбиті підсумки минулорічних Парадів та представлено доопрацьований план проведення цьогорічного конкурсу.

За даними організаторів заходу (агенції стратегічних комунікацій «Прайм Медіа» та ГО «Центр свідомого батьківства «Азбука для батьків») за два роки у «Параді колясок» взяли участь понад 100 сімей міста. Згідно даних Інтернет-публікацій «Парад колясок» у Чернігові став одним з найчисельніших в Україні. Минулорічні «Паради колясок» зацікавили ЗМІ Росії, Білорусі та Молдови, а також привабили учасників з інших районів області та сусідніх країн (Росія – м. Брянськ, Білорусь – м. Гомель). Все це вказує на актуальність такого роду заходів та робить «Парад колясок» - однією з найочікуваніших культурних подій у місті.

За словами співорганізаторів заходу, директора агенції «Прайм Медіа» Тетяни Бойко та директора Центру свідомого батьківства «Азбука для батьків» Любові Колонтай цьогорічний «Парад колясок» буде масштабнішим за минулорічний і набуде статусу Всеукраїнський. Серед нововведень і місце проведення заходу – планується задіяти територію Алеї героїв та Червону площу, на якій буде призупинено рух автотранспорту. Велика кількість учасників Параду підштовхнула організаторів конкурсу до ідеї поділу зони свята на «конкурсну» та «розважальну». Цього року на учасників параду чекають призові ігри, конкурси та фотозйомка, а також весела анімація від партнера свята - розважального центру «БАЗИС». А переможців буде не три, як раніше, а 10, в різних номінаціях. Щоб свято стало більш динамічним та яскравим, було вирішено відійти від стандартної процедури презентації конкурсних робіт кожним учасником, натомість зробити акцент на урочистій ході екіпажів з прикрашеними дитячими візочками.

«Ми добре розуміємо, що реалізація творчих задумів учасників параду є досить трудомісткою, отож в цьому році ми прагнемо нагородити якомога більше учасників цінними подарунками, - наголошує Тетяна Бойко. – Також, щоб кожен учасник мав вдосталь часу для приготувань, ми раніше розпочали комплексну анонсуючу кампанію. Приємно, що за два роки проведення заходу ми знайшли постійних спонсорів та партнерів. Так, вже втретє генеральним спонсором Параду є ТМ «Ліберо», постійним партнером – перший дитячий супермаркет «Нафаня», інформаційну підтримку надає «Чернігівська Медіа група» та ТРК «Дитинець». Дуже приємно, що цього року до організації розважальної частини заходу долучився новий розважальний центр «БАЗИС». Ми будемо раді, якщо наш проект знайде нових постійних друзів та партнерів серед дитячих брендів, брендів товарів для всієї родини, продуктів харчування, компаній та установ Чернігова».

Денис Склярець, заступник голови правління з питань розвитку ВАТ «БАЗИС», ознайомив присутніх з розважальною частиною Параду: «Передусім розважальну частину майбутнього Параду колясок розпочнуть п’ять професійних аніматорів. Для всіх вікових категорій учасників проводитимуться цікаві конкурси, переможці яких отримають подарунки. Також для найактивніших дітлахів буде встановлено батут. Ще ми вирішили зробити сюрприз для переможців всіх номінацій - це безкоштовна година гри у боулінг. Я упевнений, всі діти отримають безліч позитивних емоцій. Адже окрім конкурсів і розваг також на них чекатимуть герої казкової країни Мадагаскар».

Джерело: Експертний клуб «Чиста політика»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: дети,семья,Чернигов,конкурс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.