43 історії цьогорічного «Параду колясок»

15 серпня 2011, 12:23
Власник сторінки
журналіст
0
50
43 історії цьогорічного «Параду колясок»

43 історії цьогорічного «Параду колясок»

Вже втретє в Чернігові звичайні дитячі візочки перетворюються на принадні казкові, історичні, фантастичні, чи то патріотичні засоби пересування. А господарі візочків - малюки, на головних героїв святкового дійства. 12 серпня в центрі міста відбувся щорічний загальноміський творчий конкурс стилізованих дитячих візків Парад колясок - 2011, ідейними натхненниками та організаторами якого в нашому місті стали агенція стратегічних комунікацій Прайм Медіа та Чернігівський міський центр Азбука для батьків.

Урочистою ходою по Алеї Героїв пройшлися 43 конкурсні екіпажі. Родзинкою цьогорічного свята стала активна участь у параді татусів та старших діточок, родинних тандемів та, навіть, тріо. Так, в одній з дванадцяти оголошених номінацій перемогу отримала Весела бджолина родина (родина Покрасин), в якій найменша бджілка весь час ніжно пригорталась до "татуся-трутня" і аж ніяк не хотіла залишати його лагідні обійми. В номінації Солодка парочка перемогу отримали одразу дві пари двійнят – Тигрюлі та Козак з Козачкою (родина Крись). Завітали на свято і Три Богатирі (родини Ломонос, Пащенко, Демченко) на жвавих конях та у богатирських латах. Саме вони, три товариші, і підкорили номінацію Дружній екіпаж.

Перемогу у номінації Казковий екіпаж розділили одразу два екіпажі Снігова королева (родина Мініних) та Снігова королева, Кай і Герда (родина Котелевець). Не менш казковим був і переможець номінації Мультяшний екіпаж - Паровозик з Ромашково родини Кулєба. Свою любов до національних традицій продемонструвала родина Мажуг, яка по дорозі «на ярмарок» перемогла в номінації Найпатріотичніший екіпаж.

Чудовий стан підготовки України до Євро-2012 з однойменною назвою екіпажу продемонструвала глядачам найспортивніша родина Сєростанових. Родина Василенків влаштувала справжню гавайську вечірку з пальмою, леями та, звісно, строкатим гавайським вбранням і отримала перемогу в номінації Діти - квіти життя. Прекрасний принц, а по сумісництву ще й моряк під Багряними Вітрилам» прийшов на Парад за номінацією Авто-мото екіпаж.

Продиктована вимогами часу номінація Хай-тек екіпаж довела, що космос можна освоювати навіть на Космічній морквині конструкторського бюро родини Пікельних. Ще одним переможцем в номінації екіпаж Малюк стало зворушливе Янголятко на хмарці родини Радковець.

Важко вибирати кращих серед кращих, особливо коли ці кращі – чудові і дуже терплячі малята. Адже на час заходу, здавалось, навіть сонечко посміхалось маленьким учасникам, та все одно нещадно припікало їм в голівки та носики. Отож замість задекларованих одинадцяти переможців журі обрало чотирнадцятьох, також було впроваджено додаткову дванадцяту номінацію від генерального спонсора. Перемогу в цій номінації отримала родина піратів Ковальчуків, що припливли на Парад на кораблі Вікторія.

І, звісно, яке ж свято без подарунків від спонсорів. Серед винагород, які отримали переможці були: абонементи на відвідування фітнесу та танців, підгузки, кухонна техніка, сертифікати на придбання різноманітних товарів, дитяча література, футболки з прикольними написами. Також кожен переможець отримав змогу відсвяткувати свій успіх за сімейною піцою та грою в боулінг в новому розважальному центрі Базис.

«Ми хочемо висловити велику вдячність нашим спонсорам, - говорить Тетяна Бойко, директор агенції Прайм Медіа, - адже саме завдяки їхній підтримці ми вже втретє організовуємо таке яскраве і емоційно позитивне родинне свято. Приємно, що наші нові партнери одразу стають справжніми друзями, з радістю підтримують всі наші проекти та виступають зі своїми пропозиціями що до організації соціальних заходів. Так вже багато років ми товаришуємо з ТМ Ліберо, яка є незмінним генеральним спонсором Параду колясок і не тільки. Дуже приязні стосунки у нас склались з міською радою, яка дуже допомогла нам цього року, першим дитячим супермаркетом Нафаня, компанією Базис, мережею магазинів Ватес, Чернігівською Медіа Групою та телеканалом Дитинець. Вже другий захід ми проводимо за партнерської участі Інтернет-магазину tbox24.com.ua.

Вдячні організатори й партнерам, з якими співпрацювали вперше – депутату ВР Сергію Андросу та підприємцю Інні Лучкіній. «Варто розуміти, - наголошує Любов Колонтай, керiвник Азбуки для батьків, - чим більш соціально орієнтованим стає бізнес в нашому місті, чим охочіше відгукуються партнери на участь у культурно-розважальних заходах, тим яскравіше й цікавіше живе місто.

Джерело: Експертний клуб Чиста політика, фото: Олексій Письмений, Ігор Коньков, Роман Закревський

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: дети,Чернигов,парад,конкурс,культура,2011,Парад колясок,парад колясок -2011,конкурс детских колясок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.