Українську горілку смакують всюди!

25 серпня 2011, 15:46
Власник сторінки
travel.
0
7
Українську горілку смакують всюди!

Українську горілку смакують всюди!

Завжди, їдучи у чергову подорож на автомобілі, варто взяти із собою пляшку української горілочки. Коли варто піти на контакт із незнайомцем - необхідно налити йому чарочку і розмова піде легше!

Так і було тоді... 2-літрова Nemiroff із перцем проїхала вісім кордонів на авто з українськими номерами. Нові знайомства - нові чарки.

А одного разу, заблукавши вночі без GPS на узбережжі Адріатики, авто потрапило до хлопців-контрабандистів, які охороняли швидкісні глісери італійської Коза-Ностри та капітана Gelko. Але всі питання було знято, коли їм було запропоновано налити по чарці української горілочки. Цього вони точно не очікували від неочікуваних незнайомців!

Вони самі піднесли до столу смажену рибку і наша розмова пішла зовсім по іншому, а через півгодини авто спокійно виїхало геть з таємничого причалу.

А потім горілочка наливалася всюди і всім, поки з двох літрів у пляшці не лишилося всього 200г напою. Люди відзначали гарний смак українського натурпродукту.

По дорозі додому при огляді авто українським прикордонникам було продемонстровано майже пусту пляшку вітчизняного напою, через що їм стало жаль подорожуючих і автомобіль через дві хвилини без огляду було допущено на територію рідної України. Беріть українське із собою! Особливо, якщо воно дійсно визнане закордоном!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.