З Днем Незалежності, Україно!

27 серпня 2011, 22:33
Власник сторінки
0
13
З Днем Незалежності, Україно!

З Днем Незалежності, Україно!

З Днем Незалежності, Україно! 20 річниця Незалежності нашої Батьківщини в Києві пройшла дійсно чудово. Якщо раніше я просто святкувала цей день, гуляла по місту і веселилась разом з іншими, то в цей рік вперше в організації цього свята я разом з іншою активною молодю працювали в якості волонтерів приймаючого міста ЄВРО-2012. Місце зустрічі і пункт волонтерської діяльності – Арка Дружби Народів.

Реєстрація почалась о 10 годині ранку, коли волонтерам видали форму – майки червоного та жовтого кольорів, кепку та бейджі з ім’ям. А вже з 11 години альтруїсти вирушили до роботи.

На нашій робочій території проходило безліч спортивних конкурсів в рамках спортивного фестивалю до Дня Незалежності - "Тато, мама, я - спортивна сiм`я". Хокей, футбол, малювання на асфальті та інші заняття, в яких допомагали волонтери, стали справжньою радістю для дітей та батьків. З 11 до 16:30 ми допомагали сім’ям, роздавали листівки-запрошення та журнали «Ukraine 2012».

Атмосфера була сприятлива та святкова, бо голосна музика, конкурси, діти в українських вишиванках та з розмальованими щоками, концерт – все сприяло гарному настрою та легкій роботі з киянами та гостями столиці.

На Хрещатику в цей час було, напевно, півміста людей. Безліч конкурсів, розваг, концерт - люди були в гарному настрою, розмальовували обличчя блакитно-жовтими фарбами та ходили з прапорцями та стрічками таких же кольорів.

Особисто для мене, це особливий день. Це день нашого народження як держави. Це день нашого з вами визнання. І думки, які переповнювали розум, мали одну суть: Україно, я люблю тебе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: День Независимости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.