Маркування "Зроблено на Сумщині" буде з qr-кодом

06 вересня 2011, 17:05
Власник сторінки
0
16
Маркування  Зроблено на Сумщині  буде з qr-кодом

Маркування "Зроблено на Сумщині" буде з qr-кодом

5 вересня 2011 року правління Сумської обласної громадської ради при Сумській ОДА на прес-конференції підвело підсумки діяльності дорадчого органу за перше півріччя 2011 року.

Володимиром Демурою  - головою правління громадської ради при ОДА, було відзначено, що за цей період був надзвичайно плодотворний для діяльності ради - була розглянута низка питань соціально-економічного і культурно-освітнього потенціалу області, сформовано та направлено низку пропозицій до органів влади різного рівня.

Особливу увагу на заході звернули на розроблену громадською радою програму підтримки місцевого виробника - "Зроблено на Сумщині". Після введення її в дію буде проведена низка заходів, що зможе забезпечити домінування продукції місцевого виробництва на ринках області. Крім того продукти, що виготовляються на території регіону будуть маркуватись знаком "Зроблено на Сумщині", а за ініціативою Олександра Коновалова, депутата обласної ради, розробника Стратегії розвитку регіону "Нова Сумщина 2015" маркування буде доповнено qr-кодом, що при сканувані буде вести на Єдиний інформаційний портал регіону.

Впровадження qr-кода підтримала і молодь. Сумський обласний ресурсний центр разом з Олександром Коноваловим провів креативну акцію привітання рідних Сум з Днем міста, розмістивши по місту сіті-лайти з "загадковими квадратиками" і зробивши всім принти на футболках з закодованими надписами "Я люблю Суми".

Координатор проектів СОРЦ Оксана Шульженко відмітила, що qr-коди можна буде використати ефективно і в соціальних проектах.

Маємо надію, що до кінця року громадська рада працюватиме ще більш ефективно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Сумы,Сумская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.