Під час штурму Печерського суду беркутівці вмивалися червоною юшкою

12 жовтня 2011, 22:37
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
924
Під час штурму Печерського суду беркутівці вмивалися червоною юшкою

Під час штурму Печерського суду беркутівці вмивалися червоною юшкою

А на Хрещатику з самого ранку вирували пристрасті. Зрештою вони почали вирувати ще в понеділок, коли Калашніков почав, з благословення своїх попихачів, виставляти на непарній стороні Хрещатика свій вольєр. Відповідь не забарилася - поряд виросло наметове містечко БЮТу. Агресивні „калашніківці” пробували спровокувати зіткнення, кидаючись з кулаками на „біло-сердешних”, в тому числі й на народних депутатів. Міліція з цікавістю спостерігала за протистоянням. Зрештою, два табори були розбиті і вранці 11 жовтня почали функціонувати.

З 7:30 в підземний торговий центр „Метроград” почали згонити „рабсилу”. Все як завжди, „колона по два” й „крок право-ліво - спроба відлиняти”. Списки особового складу визнані неефективними і тепер „рабсилу” таврували чорнильними мітками. Охочих затавруватися виявилося чимало.

На дахах будинків зручні позиції зайняли снайпери (а вони здатні влучити в одиночну ціль у натовпі, чи готові були стріляти навмання?).

Коли, хоробрий і славний своїми діями по розгону демонстрацій, „Беркут” (де ж ви були, коли ваших колег під Одесою вбивали?) поновив рух на Хрещатику, увагу багатьох людей привернула чергова витівка організації „FEMEN” (хоча я назвав би їх „KURVEN” аби не ганьбили справжніх феміністок). Вискочивши на дашок над головним входом в ЦУМ ці послідовниці Чіччоліни розгорнули „геніальні” транспаранти „Включі ум” і „Ю та Я одна *уйня” озвучуючи їх у мегафон.

Зрештою, багато хто перформенс не оцінив в дівуль летіли не лише образливі слова а й недогризені яблука. Особливо хвацькі журналісти теж вилізли на дашок і перехилившись з величезних літер радо тицяли мікрофони „FEMEN” під носа. В той же час багато хто з присутніх жалкував, що дашок разом з літерами, дівулями і спритниками-журналітами не звалився на землю. Постовбичивши годину на холоді, „FEMEN” здалися міліціонерам, котрі не приховуючи свого задоволення потягли „красунь” до „автозаку” („FEMEN” частенько використовує „автозаки” як маршрутні таксі).

докладніше тут:

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/klymchukgruh/a46275

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Юлия Тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.