П’янкий смак Іспанії у Києві

13 жовтня 2011, 10:49
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
662
П’янкий смак Іспанії у Києві

П’янкий смак Іспанії у Києві

Murviedro… Прокотивши по язиці це слово, уявляєш собі Іспанію у всій її красі та неодноманітності. Іспанія – це сонячні береги Леванта і Каталонії, кручі Піренеїв і суворий прибій Атлантики в Галісії. Іспанія – це розкішні барокові будинки Мадриду і Севільї, легкі мавританські палаци Гранади і химерні споруди Гауді. Іспанія – країна футболу, сієсти і вина.

„Murviedro” – презентація вина цієї іспанської торгової марки відбулася в винотеці „Арлекін”. Знайомив українців з зразками іспанських вин регіональний менеджер компанії Марк Грін. Він повідомив, що торгова марка „Murviedro” виробляє близько ста найменувань вин, але в першу чергу українському споживачу варто познайомитися з винами „на кожен день”. Це, наприклад, білі мускатні ігристі вина. Вони користуються великою популярністю в світі, особливо в США. Післясмак цих вин з яскраво вираженим відчуттям легкості і свіжості особливо цінується споживачами. Крім того мускатні вина „Murviedro” гармонійно поєднуються з кулінарними традиціями і вподобаннями різних народів, а на батьківщині вина, в Валенсії, ним полюбляють запивати паелью.

Повний текст тут:

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/klymchukgruh/a46156
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Испания,Херсон,вино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.