Журналістські посиденьки у Чернігові

29 жовтня 2011, 17:49
Власник сторінки
журналіст
0
12
Журналістські посиденьки у Чернігові

Журналістські посиденьки у Чернігові

У Чернігівському Експертному клубі «Чиста політика» Громадський консорціум виборчих ініціатив за організаційної підтримки Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень організував обговорення виборчої ситуації в Україні.

В неформальній атмосфері учасники заходу спілкувались з експертом з виборчих систем, головою правління ГМ «ОПОРА» Ольгою Айвазовською.

«На одному з етапів процесу підготовки законопроекту про вибори народних депутатів України ми домовилися з партнерами працювати разом, щоб хоч якось вплинути на цей процес. І один з методів впливу – це, як мінімум, донести у регіони ту інформацію, яка є в адміністрації Президента, у Верховній Раді, у комітетах щодо підготовки цього законопроекту. Ще на першому етапі виборчої реформи у нас склалося таке враження, що її метою є підготовка закону, який був би вигідний окремим політичним силам. Всі ми пам’ятаємо місцеві вибори. Після негативних висновків міжнародних місій, локальних українських громадських організацій щодо виборчої кампанії, Президент через два дні вирішив створити робочу групу щодо удосконалення виборчого законодавства. Така швидкість дій викликала захоплення у міжнародних інстанції. Але у громадських українських структур виникло занепокоєння», - зазначила пані Айвазовська.

У процесі спілкування експерти та журналісти обговорювали новини політичного середовища, особливості проведення виборів при різних виборчих системах, порівнювали ситуацію на Чернігівщині з ситуацією в інших регіонах України.

Експертний клуб «Чиста політика»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Выборы,Чернигов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.