Націоналісти зірвали "Русский марш" у Києві

06 листопада 2011, 19:42
Власник сторінки
аналітик
0
9

Націоналісти зірвали "Русскій марш" у Києві

Четвертого листопада у Києві сталися сутичкі між учасниками так званого «Руського маршу» та націоналістами. Власне те, що відбулося важко назвати саме сутичкою з огляду на те, що коли колона «московських імперіалістів» бомжуватого вигляду наблизилась до меморіалу жертвам Голодомору, представники ВО “Свобода» та УНА-УНСО розігнали «імперців» відібравши в них прапори.

Прихильникам «Єдіной і нєдєлімой» не допомогло навіть те, що вони прилаштувалися до хресного ходу Московського Патріархату, який рухався вулицею Лаврською - Івана Мазепи. Учасники саме хресного ходу не постраждали.

Правоохоронці затримали чотирьох свободівців: депутата Вишгородської районної ради Юрія Левченка, депутата Вишгородської міської ради Юрія Городиського, депутата Узинської міської ради Назара Науменка та Олександра Солонька.

Коментуючи події, голова Київської «Свободи» Андрій Іллєнко зазначив: «Очевидно, що жодного успіху шізоідні імперські марші в Києві не матимуть. Убогість акції російських імперіалістів свідчить що, навіжена пропаганда «Русскава міра» не має жодних результатів в Україні. Без сумніву, справжні провайдери російського імперіалізму сьогодні засіли на вищих щаблях української влади, в кабінетах Міносвіти, Міністерства внутрішніх справ, на Грушевського та на Банковій». 

Через дві години свободівців, яких утримували в спецавтобусі , під радісні вигуки учасників «антиімперської» контракції відпустили.
Складається враження, що комусь дуже хочеться створювати напругу в суспільстві, відряджаючи проплачених «москвофілів» крокувати вулицями Києва з російськими імперськими прапорами та триколорами. Це добре, що кияни і патріоти розуміють важливість протиставити дух волелюбної столиці України агресивній політиці Московії і не допустять жодних провокацій та українофобських шабашів, застосувавши громадську активність та згуртованість.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: акция,ВО Свобода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.