Виставка ялтинських художниць у Києві

18 листопада 2011, 09:17
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
15
Виставка ялтинських художниць у Києві

Виставка ялтинських художниць у Києві

У Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей і юнацтва відкрилась виставка під назвою „Купол Астра” молодих талантів, сестер Валентини Самойлік і Ольги Самойлік-Іванюк. В залі сестри представили 165 робіт – свою творчість за п’ять років. І це ще не всі їх роботи, бо картини художниць жваво купують поціновувачі живопису.

Галерист Тетяна Грекова в захопленні від художниць: „У Ольги Самойлік є „фішка” – фонтани, голуби і пальми, але зараз вона мене вразила картиною „Ті, що танцюють під дощем”. Олі раніше були притаманні бузкові кольори і характерна впізнавана манера нанесення фарби на полотно, а тепер вона розвивається й відходить від свого улюбленого кольору й стилю. Валентина Самойлік більш монументальний художник. Особисто мені дуже до вподоби її „Українська мадонна”, яка аж світиться оптимізмом та „Рожева мрія” – трохи іронічна робота, що показує дівочі мрії. Я дуже рада з того, що два роки назад вийшла на Андріївський узвіз в пошуку молодих талантів, познайомилася з Ольгою і вмовила її взяти участь в виставці МАРТС (Молодіжний Арт Салон). А ще велика подяка директору Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей і юнацтва Володимиру Меленчукову, який завжди підтримував молодих художників і люб`язно надав приміщення для виставки."

Полотна ялтинських художниць виставлятимуться до 20 листопада 2011 р. Вхід вільний.

Повний текст тут:

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/klymchukgruh/a49634
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,Ялта,живопись,уборка помещений,уборка офиса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.