Різдвяна казка в галереї Art-mix

08 січня 2012, 13:14
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
27
Різдвяна казка в галереї Art-mix

Різдвяна казка в галереї Art-mix

Можна знайти в Києві місця, де відпочиваєш душею і одним з таких місць, без сумніву, є галерея „Art-mix”, що розташована за адресою вул. Мельникова, буд 6. Якщо пройти крізь арку монументального сірого будинку й відкрити двері, що ведуть в галерею, то одразу втрапиш в полон яскравого настрою і кольорів. В галереї „Art-mix” триває виставка „Різдвяна казка” художників Альони та Євгена Крутоголов та Світлани Севостьянчик.

Зі стін на людей дивляться фантастичні створіння, юні феї та казкові міста. На перший погляд, дещо наївні, хтось навіть скаже: „Мультяшні!”, але скільки добра, світла, неземної мудрості та надії в очах персонажів картин Альони і Євгена Крутоголов. Їх характер розкривається через малесенькі деталі, як то позиція ніжок малечі чи ледь помітна тінь смутку і беззахисності у виразі облич (написати, що в казкових тварин морди – не піднімається рука). Філософські нотки вдало врівноважені кольором. Картини цього творчого і сімейного дуету, наче саме життя – журба і радість йдуть поруч, тісно переплітаються тривога і сподівання. Альона Крутоголов називає свої роботи „правильною інтерпретацією реальності” і своєю спробою „бути щасливою”.

Світ на картинах Світлани Севостьянчик наскрізь пронизаний романтикою і жагою життя. На полотнах яскравоволосі героїні і затишні вулички міст, Монмартр як ідеальне місце для кохання й творчості і багато квітів. Картини дещо наївні й „несучасні”, але хіба це вада в нашому наскрізь пропахлому бензином світі?

Описувати кожну картину, то невдячна справа. В народі кажуть: „Краще один раз побачити, ніж сто разів почути!”. Виставка буде відкрита до кінця січня, тож не гаймо часу і занурюємося в новорічну казку і різдвяний настрій.

Інтерв`ю з художниками читайте тут:
http://blogs.korrespondent.net/users/blog/klymchukgruh/a53798

Виставка триватиме до кінця січня. Вхід вільний. Відвідати галерею „Art-Mix” можна в будні дні з 10:00 до 18:00, в суботу з 10:00 до 14:00 за адресою: вул. Мельникова, 6 (ст. м. «Лук’янівська»).
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,Киев,Житомир,живопись,суицид,самоубийца
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.