Ера гаджетів: World Mobile Congress в Барселоні

06 березня 2012, 16:42
Власник сторінки
редактор, журналіст
0
24
Ера гаджетів: World Mobile Congress в Барселоні

Ера гаджетів: World Mobile Congress в Барселоні

1 березня у Барселоні завершилася найбільша у світі мобільних технологій подія - виставка Mobile World Congress 2012.

Протягом чотирьох днів понад 50 тис. відвідувачів могли ознайомитися з розробками найбільших технологічних компаній світу. Традиційно був відсутній стенд компанії Apple, яка ігнорує подібні заходи.

Південнокорейська компанія Samsung представила другу модель у новій категорії мобільних пристроїв - Galaxy Note 10.1, яка працює під управлінням ОС Android 4 і має встановлений Adobe Photoshop Touch. Гаджет відрізняється можливістю графічного введення зображень і символів за допомогою цифрової smart-ручки.

Крім того, Samsung Electronics представила на виставці MWC 2012 перші у цьому році планшети - моделі серії Galaxy Tab 2 із діагоналями екрана 10,1 і 7 дюймів. Новинки будуть випускатися у версіях із підтримкою 3G і Wi-Fi. Також був представлений мультимедіа-плеєр Galaxy S WiFi 4.2.

Варто зазначити, що на виставці були представлені кілька чотириядерних смартфонів, чия основна перевага - швидкість роботи. До уваги відвідувачів були запропоновані Huawei Ascend D quad (виробник називає його найшвидшим смартфоном у світі), LG Optimus HD 4X, HTC One X і ZTE Era.

Свої потужні новинки у Барселоні представили компанії Huawei і LG. У лінійці Ascend китайської компанії, крім D quad, - гаджети D1 і P1. А компанія з Південної Кореї також показала модель Optimus 3D MAX і лінійку L-style.

Водночас серед інших великих гравців на швидко зростаючому ринку смартфонів, компанія HTC представила пристрій One V, One C і One X, який відрізняється дизайном. Компанія Panasonic, яка на виставці відзначала перспективність європейського ринку, представила смартфон Eluga.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Мобильная связь,Барселона,конгресс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.