Старт до успіху! Кличко відкрив школу у Дніпродзержинську

14 березня 2012, 18:43
Власник сторінки
Прес-служба
0
30
Старт до успіху! Кличко відкрив школу у Дніпродзержинську

Старт до успіху! Кличко відкрив школу у Дніпродзержинську

Вперше в історії Дніпродзержинську 3 представників однієї школи здобули звання Чемпіонів України, увійшли до Національної збірної України та представлятимуть країну на Чемпіонаті Європи з тхеквондо у травні в Лондоні. Такі високі результати тхеквондиствів стали можливим за підтримки Фонду братів Кличків, який включив ДЮСШ №1 м.Дніпродзержинськ до проекту «Старт до успіху!». 14 березня відкривати оновлену школу на Дніпропетровщину приїхав засновник Фонду Володимир Кличко. Нагадаємо, протягом минулого року Фонд вже відкрив школи в містах Камянець-Подільський, Горлівка, Хотин, Сєвєродонецьк, Київ та Севастополь.

Дніпродзержинська ДЮШС № 1 стала сьомим учасником проекту Фонду братів Кличків «Старт до успіху!». У школі займаються понад 700 юних спортсменів – у відділеннях веслування на байдарках і каное, гандболу, греко-римської боротьби, боксу, настільного тенісу. Тренери школи виховали призерів чемпіонату України з боксу, з веслування на байдарках і каное, тхеквондо. Найкращі учні стали кандидатами та членами збірних України із зазначених видів спорту.

Наполегливі зусилля керівництва ДЮСШ № 1, яке три роки поспіль бере участь у конкурсах благодійної організації, дали результат – у січні Фонд включив школу до проекту «Старт до успіху!». Ця перемога була непростою, адже за участь у проекті змагалися спортивні заклади з 60 населених пунктів України. Аби відповідати критеріям проекту, власним коштом тренери Дніпродзержинської ДЮСШ відновили крівлю, підлогу, зробили косметичний ремонт, полагодили опалювальну та освітлювальну систему.

У свою чергу Фонд братів Кличків надав необхідне для занять спортом обладнання, яке у школі не оновлювалося понад 60 років. Це знаряддя для секцій тхеквондо та греко-римської боротьби, гандбольні форми, обладнання для спортзалу, ворота для ігрових видів спорту, одиночні байдарки, тренажер для веслувальників. Крім того, у приміщенні школи обладнали першу в місті боксерську залу з сучасним рингом. Фонд братів Кличків також виділив кошти на необхідний ремонт закладу та оновлення сантехніки.

«За рекордний час - один рік - наш Фонд реконструював 7 дитячих спортивних шкіл в різних куточках України. Близько 5 тисяч школярів тепер займаються футболом, баскетболом, дзюдо, легкою атлетикою, тенісом, плаванням у нових світлих спортивних залах з новим обладнанням. Я знаю, що у містах, де ми відновили школи, вже є перші досягнення: діти стають чемпіонами міста, області, країни, навіть Європи, виборюють право представляти Україну на Олімпійський іграх! Тому займайтеся, будьте здоровими та надихайте нас на нові звершення, адже ми робимо це для вас», – сказав Володимир Кличко.

Після офіційної церемонії вихованці відділень тхеквондо, боксу, та боротьби показали свою майстерність гостям. Володимир навіть спробував себе у незвичній ролі та вийшов на татамі проти одного з найсильніших борців школи.

Реалізація проекту «Старт до успіху!» стала можливою завдяки підтримці друзів та партнерів братів Кличків, які взяли участь в Першому Благодійному Гала-вечорі Фонду 1 листопада 2010 року. Зібрані під час аукціоні кошти було спрямовано на ремонт та реконструкцію дитячих спортивних шкіл та розвиток освітніх проектів. Вже 29 березня цього року відбудеться Другий Гала-вечір та аукціон, зібрані під час якого кошти також підуть на спортивні та освітні проекти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: бокс,Кличко,Днепродзержинск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.