Нова виставка в галереї АРТ-Мікс присвячена весні та Криму

04 квітня 2012, 21:51
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
37
Нова виставка в галереї АРТ-Мікс присвячена весні та Криму

Нова виставка в галереї АРТ-Мікс присвячена весні та Криму

Багата і славна кримська земля. З року в рік дає вона добрий врожай дарів природи – винограду, кавунів, персиків… Та ще багатша вона на талановитих художників, які з покоління в покоління, наче визрівають під яскравим південним сонцем. Їх таланти багатогранні, а роботи зачаровують. Кольори – як кримські квіти та фрукти – яскраві й соковиті, емоція – наче морська стихія – то лагідна й спокійна, а то бурхлива тривожна. Кримська природа унікальна, хоча подібна до середземноморської, а кримські художники вчаться на зразках видатних майстрів і в той же час самобутні та непередбачувані.

Переконатися в цьому можна завітавши на виставку „Кримська весна”, що розпочала свою роботу в галереї „АРТ-Мікс” (вул.. Мельникова, 6) і триватиме до середини квітня. На ній свої роботи представили двоє молодих художників, сімейна пара Олександр та Аліна Семененки.

Відкриваючи виставку галерист Тетяна Грекова не стримувала задоволення від того, що ці таланти виставляються в „АРТ- Міксі”: „Сьогодні ми розфарбовуємо похмуру погоду роботами Олександра та Аліни Семененків. Ці молоді художники є лауреатами премій ім. Пузиркова та ім. Зарецького. Повинна зізнатися, що в мене є таємна симпатія до випускників училища ім. Самокіша. Коли на одному з творчих заходів Олександр попросив про співпрацю, то першим питанням до нього було: „А що ви закінчували?”, і коли я почула відповідь, а потім побачила роботи, то зрозуміла – почуття мене не підвели і цього разу. Отож насолоджуйтеся кольорами і простором Криму!”

Талант Семененків схожий на молоде вино – полотна сприймаються легко, п’янять прозорістю і рухом повітря, змінюють настрій. Переконаний, що з часом це „молоде вино” стане колекційним. Споглядаючи картини Семененків, відчуваєш широкий діапазон вражень від побаченого – спокій, ліричний сум, а потім наростає тривожне передгрозове очікування й насолода від розбурханої стихії.

Інтерв`ю з художниками читайте тут:
http://blogs.korrespondent.net/users/blog/klymchukgruh/a61176
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,весна,живопись,"Арт-мікс"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.