В Україні стартувала соціальна рекламна кампанія Розкажи дітям про безпеку в інтернеті

19 квітня 2012, 13:36
Власник сторінки
0
40

В Україні стартувала соціальна рекламна кампанія Розкажи дітям про безпеку в інтернеті

Аудиторія юних інтернет-користувачів в Україні неухильно зростає, та відповідно збільшуються ризики для дітей потрапити у небезпеку. За результатами дослідження ЮНІСЕФ «Покоління UaNet» 17% дітей без сумніву поширюють в інтернеті особисту інформацію, а 60% підлітків зустрічалися з віртуальними знайомцями у реальному житті. Переважна більшість дітей активно спілкується в соціальних мережах, де вказує номер мобільного (46%), надає домашню адресу (36%) тощо. На «гарячій лінії» з питань запобігання насильству та захисту прав дітей Центру «Ла Страда-Україна» кількість звернень щодо безпеки дітей в інтернеті за останній рік збільшилась у 1,5 рази, що свідчить про зростання актуальності питання.
Всеукраїнську соціальну рекламну кампанію «Розкажи дітям про безпеку в інтернеті» розпочато телеком-оператором «Київстар» в рамках довгострокової програми «Безпека дітей в інтернеті» з метою привернути увагу широкої громадськості до проблеми та закликати розповісти дітям про онлайн-безпеку. Кампанія триватиме впродовж квітня і включатиме: розміщення іміджів на зовнішніх носіях та у транспорті, банерну кампанію в інтернеті та широке залучення аудиторії у соціальних мережах. Крім того, волонтери проведуть інформаційні зустрічі з вчителями та батьками в загальноосвітніх школах по всій країні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: интернет,дети,Киевстар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.