Щирим "українцям" природа не потрібна

12 травня 2012, 06:41
Власник сторінки
0
9
Щирим  українцям  природа не потрібна

Щирим "українцям" природа не потрібна

Думки щодо повсягдення

В двадцяті роки незалежності України дуже актуально постала проблема вирубки лісів, зелених насаджень, забруднення та знищення водних джерел, здійснення на їх місці забудівель. Ця проблема досягла мабуть самих великих розмірів саме на теперішній час, забудівлі здійснюються навіть в парках.

Невідомі фірми здійснюють незаконні роботи по знищенню зелених зон по всій території України не соромлячись та не боячись нічого на очах багатьох громадян, з мовчазного погодження та подальшого невтручання місцевих органів влади.

Взірцем бездіяльності місцевих органів влади та еталоном незаконних дій може бути столиця України та її околиці.

На даний час закінчилася вирубка лісової смуги в двох кілометрах від м. Києва вдовж садового товариства з дуже символічною назвою "Воїн-1". Майже всі зрублені дерева (більше трьохсот) швидко прибрали. Наші батьки, діди та прадіди захищали землі нашої держави від загарбників, зберегли їх для нас та наших нащадків. Що буде далі на місці сосен, дубів, берез та інших дерев може тільки здогадуватись.

В багатьох громадянах України майже кожного дня виникає бажання покласти край знущанням з рідного села, міста. Чим більше людей буде бажати змінити країну на краще, зможе вступитися за свою думку, тим ближче буде час змін, який обов`язково прийде.

Незалежний оглядач
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Украина,природа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.