Українські зірки на вечірці Федерації експорту м’яса США

14 травня 2012, 14:48
Власник сторінки
Прес-служба
0
23
Українські зірки на вечірці Федерації експорту м’яса США

Українські зірки на вечірці Федерації експорту м’яса США

12 травня 2012 року у пляжному комплексі Olmeca Plage відбулась найсмачніша подія весни - BBQ VIP, організатором якої виступила Федерація експорту м’яса США (US Meat Export Federation, www.usmef.org).

За словами представника Федерації експорту м’яса США у країнах СНД Галини Кочубєєвої, ця вечірка була організована для того, щоб познайомити українців із справжнім та якісним американським мармуровим м’ясом, а також дати гостям вечірки насолодитись вишуканим смаком традиційного американського стейку.

BBQ VIP зібрав всіх поціновувачів справжніх американських стейків преміум-класу, а також тих, хто вважає приготування м’яса витонченим і ювелірним мистецтвом.

Найкращі шеф-кухарі Києва провели кулінарні майстер-класи та розкрили секрети правильного поєднання жару і м’яса, яке було завезено із США українським партнером US Meat Export Federation - Торговим домом «Сьомий континент» (www.7-kontinent.com.ua). Гостям на дегустацію були запропоновані такі види стейків як тендерлойн, стріплойн, скьорт-стейк та рібай.

Скуштувати справжніх американських стейків також завітали українські зірки: Джамала, Маргарита Січкарь, Андре Тан, Діана Дорожкіна, Василь Бондарчук, Анатолій Анатоліч, Віктор Павлік, Дмитро Клімашенко, Євген Фокін, Володимр Вірчис.

Діана Дорожкіна і Василь Бондарчук продемонстрували кулінарні здібності у змаганні «Зірковий стейк-майстер», в якому вони власноруч приготували стейки за власними рецептами. За підсумками журі, членами якого були Галина Кочубєєва (представник US Meat Export Federation) та Рэндэл Хегер (аташе посольства США з питань сільського господарства) та гості вечірки, перемогу отримала Діана Дорожкіна. Головним призом для Діани став мангал для барбекю від «Big Green Egg».


Партнерами заходу виступили:
Торговий дім «Сьомий континент» www.7-kontinent.com.ua
Торгова марка «Big Green Egg» спільно із Інтернет-магазином WWW.BBQ.UA
Пиво «Жигулі»
Винний виробник «Бадагоні»
"Adjutant Communication Group"

Фото Вальдемара Горлушко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Мясо
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.