Володимир Кличко провів репетицію Фіналу ЄВРО-2012

31 травня 2012, 18:02
Власник сторінки
Прес-служба
0
8
Володимир Кличко провів репетицію Фіналу ЄВРО-2012

Володимир Кличко провів репетицію Фіналу ЄВРО-2012

«Якби ЄВРО-2012 проходило у вересні, то цей стадіон міг би з гідністю прийняти футбольні змагання. Адже вже зовсім скоро ми оновимо спортивний майданчик та встановимо спортивне знаряддя», - сказав Володимир Кличко, оглядаючи стадіон київської школи №264. Саме ця школа отримає від Фонду братів Кличків та Фундації Кока-Кола ювілейний, 100-тий спортивний майданчик у рамках проекту «Клич друзів - граймо разом!». 31 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, на території школи відбулися спортивні змагання та оголошені інші переможці конкурсу.

Учні школи №264 та їхні батьки взяли активну участь в проекті, школярі ведуть активний спортивний спосіб життя, а стадіон є осередком спортивного дозвілля для мешканців Деснянського району. У цьому Володимир сьогодні переконався сам, влаштувавши для дітлахів «репетицію» фіналу Чемпіонату Європи з футболу. Дитяча збірна показала свою міць, перемігши чемпіона з рахунком 2:0. А от змагання з боксу завершились в нічию.

Володимир Кличко, Голова правління «Фонду братів Кличків»: «Переконаний, що на цьому стадіоні будуть проходити змагання, гідні рівня не лише міста, але й країни. Адже у вас для цього є все необхідне – відмінна спортивна команда, великий стадіон та зовсім скоро буде нове обладнання. На жаль, для багатьох дітей власний спортмайданчик на подвір’ї або у школі – це лише мрія. Ми щиро вдячні нашому вірному партнерові - компанії «Кока-Кола Україна" та Фундації «Кока-Кола», котрі допомагають нам втілювати цю мрію в життя».

Олеся Жулинська, Директор зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна» від імені Фундації «Кока-Кола»:«Компанія Кока-Кола працює у понад 200 країнах світу та підтримує проекти, спрямовані на розвиток культури здорового сімейного дозвілля та активного способу життя. Таким чином, через Фундацію Кока-Кола, ми втілюємо в життя стратегію корпоративної соціальної відповідальності нашої компанії».

Нагадаємо, що цьогорічний конкурс проводився з 2 квітня до 25 травня 2012 р. До участі запрошувались батьки та їхні діти, які разом ведуть активний і здоровий спосіб життя, займаються спортом або туризмом та регулярно організовують у дворі активні ігри та розваги для дітей і родин, які мешкають поруч.

Всього на конкурс надійшло майже 150 листів-заявок (більше 10 сімей претендували на 1 майданчик) від родин зі Львівської, Донецької, Луганської, Полтавської, Сумської та інших областей. У листах учасники не лише розказують про своє активне дозвілля, але й пропонують цікаві спортивні програми, які вони планують реалізувати на нових спортивних майданчиках.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Евро-2012,Кличко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.