Святкування 25-річчя міста Славутич

05 червня 2012, 07:16
Власник сторінки
0
14
Святкування 25-річчя міста Славутич

Святкування 25-річчя міста Славутич

Наймолодше місто України відсвяткувало свое 25-річчя.В святкуванні прийняли участь: мер міста Славутич Володимир Удовиченко, перший заступник губернатора Київщини Ярослав Москаленко , а також посол Японії в Україні Тоїчі Саката з дружиною. 

Вітаючи жителів міста, Я. Москаленко підкреслив, що хоч 25 років з погляду історії - дуже мало, але цього вистачило, щоб Славутич відбувся як місто. Також Я.Москаленко відзначив роботу міської влади, що працює в унісон з місцевою громадою: "Місту пощастило з мером, а меру пощастило, що місто наймолодше, в тому числі і за віком людей, які тут проживають". 

З молодими людьми, з однієї сторони, набагато складніше, а з іншої - набагато простіше. Де молодь, там - креатив. Ці люди готові до інновацій та експериментів. Міському голові більшість і вдається, тому що громада так його підтримує.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Славутич
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.