Гурт Мандри на десятому байкерському фестивалі Тарасова гора

07 червня 2012, 14:03
Власник сторінки
0
21
Гурт Мандри на десятому байкерському фестивалі Тарасова гора

Гурт Мандри на десятому байкерському фестивалі Тарасова гора

Гурт Мандри в якості хедлайнера взяв участь в закритті 10-ого ювілейного байкерського фестивалю Тарасова гора.

Вокаліст Мандрів Фома під час проведення фестивалю відзнявся в напівдокументальному ігровому музичному фільмі Тараска, та в колонні байкерів проїхав маршрут від Переяслава до Каніва, де традиційно відбулося покладання квітів на могилу Кобзаря та спільне фотографування всіх учасників фесту Тарасова гора.

Під час фінального концерту та на основі матеріалів фільму буде змонтовано новий відеокліп "мандрівників" на пісню Перекотиполе. Презентацію кліпу заплановано на осінь.

Ідея участі в фестивалі та зйомок фільму виникла однієї ночі, коли Мандри повертались з чергового концерту і зустріли на заправці Ашота. Фома розповів йому, як рік тому в Америці побачив колону байкерів, дуже крутих, бородатих, на харлеях, і як у нього з’явилась мрія так само проїхатись. У відповідь Ашот запросив музикантів на ювілейний байкерський фестиваль, де вони зможуть дізнатись більше про байкерів, мотоцикли, та навчитись на них їздити.

Кінець червня Мандри зустрінуть в Нью-Йорку, де відбудеться презентація альбому Світ в рамках світового туру ТRАVЕLLЕRS.


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: музыка,концерт,Тарасова гора,Мандри,Фома
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.