Маршрутка-вбивця у Львові на Евро-2012

07 червня 2012, 20:53
Власник сторінки
0
12
Маршрутка-вбивця у Львові на Евро-2012

Маршрутка-вбивця у Львові на Евро-2012

"Кожному гостю і мешканцю Львова по цвяху в голову!" або "Де віднайти Маршрутку-вбивцю?"
Саме так спершу хотілось назвати публікацію.

06.06.12 мені пощастило побувати у м.Львів (давно мріяв) і "ОППА!" пощастило по догозі з ЗД-Вокзалу у напрямку Центру міста їхати маршруткою №43. Рекламні борди на вулиці обклеєні банерами "Місто Лева зустрічає Євро-2012", місто чудове, привітне, і все було б чудово якби у маршрутці я головою не зачепив "цвях"! х_Х Маршрутка-вбивця!

Спершу я був здивований побаченим, а після здивування мене охопив жах. Адже на першому пагорбі, рейці чи невеличкій ямі моя голова могла настромитись на 3-х сантиметровий шуруп, що стирчав зі стелі маршрутки. І таких шурупів виявилось декілька уздовж салону над стоячою зоною. Якщо Ваш зріст вище 1,8 м - цей атракціон саме для Вас!

Сьогодні у Варшаві відкриватимуть ЕВРО-2012 і Львів чекатиме гостей. Цікаво, чи на час проведення матчів, місто Лева готує ще якісь екстремальні атракціони для гостей і мешканців міста. "Кожному по цвяху!"

Ukraine welcomes UEFA EURO 2012 guests

P.S. Друзі зі Львова розповіли, що ця маршрутку було реінкарновано 3-го січня 2012 року разом з усією транспортною системою міста з маршруту №53. Напевно це своєрідний фетиш.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,транспорт,маршрутка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.