Linkin Park i Garbage в Одесі

14 червня 2012, 23:02
Власник сторінки
редактор, журналіст
0
25
Linkin Park i Garbage в Одесі

Linkin Park i Garbage в Одесі

12 червня в Одесі пройшов фестиваль PROSTOROCK 2012, який ознаменувався виступом знаменитих рокерів Garbage і альтернативників Linkin Park.

Також на сцені, встановленій на новому стадіоні Чорноморець виступили українські гурти O.Torvald і Бумбокс. І якщо O.Torvald дійсно виступав "на розігріві", то Бумбокс відіграв повноцінний сет, кожну пісню з якого підспівувала вся фан-зона. Одну зі своїх пісень українці присвятили виcтупу Garbage.

Ближче до виступу Garbage трибуни одеського стадіону почали заповнюватися все більше, і, після ритмічного Андрія Хливнюка, публіку почала заводити чарівна Ширлі Менсон.

Варто відмітити, що хоча фестиваль і пройшов на високому рівні, якість звуку залишала бажати кращого.

Показово, що до виступу Linkin Park кількість людей на Чорноморці візуально зросла майже вдвічі. Це при тому, що концерт коштував не дешево: квитки в першу фан-зону, де зосередилися більшість фанатів, коштували близько 800 грн.

Однак навряд чи хтось з фанатів пошкодував, що приїхав на фестиваль - півторагодинний виступ Linkin Park пройшло на одному диханні, разом з хітами One step closer, Somewhere I belong, Numb і Faint. 

Протягом свого виступу американці також привітали присутніх з перемогою Збірної України над командою Швеції, назвавши її "прекрасною". Завершився фестиваль міксом "лінків" і на пісню Beastie Boys - Sabotage.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: музыка,Одесса,фестиваль,рок,Linkin Park,Garbage
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.