В Чернігівській обласній організації Народної Партії - новий голова

19 червня 2012, 11:44
Власник сторінки
журналіст
0
16
В Чернігівській обласній організації Народної Партії - новий голова

В Чернігівській обласній організації Народної Партії - новий голова

12 червня в Експертному клубі «Чиста політика» народний депутат України Олег Зарубінський представив нового голову Чернігівської обласної організації Народної Партії. На цю посаду буквально за кілька хвилин до прес-конференції обрали Олександра Кириченка, який вже півроку виконує обов’язки голови.

«Я хотів би, щоб це була певної мірою революція в обласному осередку партії. Змістовно ми працюємо на Чернігівщині, добре, але політична партія повинна бути більш публічною. Обласна організація має стати живим пульсуючим організмом, який знатимуть місцеві мешканці. Це, сподіваюся, і зможе забезпечити така молода, активна та ініціативна людина, як Олександр Кириченко», - підкреслив Олег Зарубінський.

Вибори нового голови дали старт виборчій кампанії для Народної Партії на Чернігівщині. Адже Олександр Кириченко йтиме від партії по мажоритарному округу № 206, що охоплює Чернігівський та Ріпкинський район, а також частину міста Чернігова. Партія виставляє в області ще трьох кандидатів - мажоритарників: Михайла Голицю, Юрія Тимошка та Ігоря Пучку.

«Левову частку уваги, організаційних, матеріальних та інтелектуальних ресурсів на майбутніх виборах Народна Партія спрямує саме на мажоритарні округи. Ми зажди виступали виключно за мажоритарну систему, коли виборці віддають свої голоси за пізнаваних, авторитетних людей, діяльність яких відома на місцях, а не за ярлики, бренди та розкручені назви. Мажоритарник не може заховатися у штабі за списками, не може не приїхати після виборів і не працювати у своєму окрузі. І ми вважаємо, що стратегію розвитку регіонів повинні формувати саме на місцях, ми не збираємося диктувати своє бачення з Києва», - зазначив народний депутат.

Як голова комітету з прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин Верховної Ради, Олег Зарубінський, відповідаючи на питання журналістів, прокоментував гострі суперечки навколо мовного закону, що розглядає Парламент.
«Я за цей закон не голосував, і це моя позиція. Він не просто зараз не на часі, до нього ще далеко. Але хотів би звернутися до тих, хто активно з цього питання полемізує. Варто починати з себе: видавати свою газету української мовою, політикам - спілкуватися українською у повсякденному житті й навчати своїх дітей українській мові, а не відправляти їх до шкіл у Лондоні. Варто почати захищати мову з себе, а не закликати до мітингів», - вважає Олег Зарубінський.

І нарешті найгарячіша тема місяця - чемпіонат Європи з футболу -також не залишилася поза увагою зустрічі.

«Хочу, щоб Євро стало святом для України і для тих фанів, які до нас приїдуть. А те, що воно зіграє позитивну роль - це однозначно! На тлі тих нагнітань атмосфери, активної антиреклами, очікування Апокаліпсису та катастроф, які пророкували так звані «патріоти», те, що відбувається зараз - це просто чудово! В економічному плані, так витрачені гроші, але ж чемпіонат закінчиться, а в Україні залишаться дороги, аеропорти, стадіони. Це тільки позитив, - відмітив Олег Зарубінський".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Чернигов,народная партия,Черниговская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.