Одеса дивилась німе кіно під живий музичний супровід

20 червня 2012, 10:37
Власник сторінки
Фоторепортер, фрилансер
0
8
Одеса дивилась німе кіно під живий музичний супровід

Одеса дивилась німе кіно під живий музичний супровід

В Одесі пройшов третій міжнародний фестиваль німого кіно та сучасної музики «Німі ночі 2012».
Було представлено 5 класичних німих фільмів із живим музичним супроводом у виконанні колективів Bronnt Industries Kapital (Великобританія), Ziz (Італія), Юрій Кузнєцов (Україна), Marcin Pukaluk (Польща) та Durban Poison (Німеччина). Усі саундтреки були спеціально написані для фільмів фестивалю самими виконавцями. Глядачи змогли вперше подивитися реставровані версії двох заборонених українськіх стрічок «Мірабо» (1929) та «Шкурник» (1929).
Покази традиційно відбулся простонеба на причалі яхт-клубу одеського Морвокзала.
Крім основної програми в 2012 році було розширено започатковану торік паралельну програму сучасного європейського експериментального кіно та відео-арту, складену голландською кураторкою Ханною Боон під назвою «Experience of Place».
Закриття фестивалю відбулося концертом вже німецької співачки та акторки Мар’яни Садовської яка сама є родом зі Львова з програмою відновленого міського «блатного» фольклору Odessa Underground.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Одесса,фестиваль,кино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.