The Doors are closing

30 червня 2012, 15:06
Власник сторінки
редактор, журналіст
0
12
The Doors are closing

The Doors are closing

29 червня в київському клубі Stereo Plaza вперше виступили учасники легендарних The Doors - Рей Манзарек і Роббі Крігер.

На вокалі їм допомагав, як запевняли афіші, "жива реінкарнація" Джима Моррісона - Дейв Брок. Він не тільки схожий на Джима, але й досить таки вдало зміг повторити звучання культового гурту 60-х.

Охочих послухати кращі хіти Моррісона прийшло дуже багато - ще до початку концерту великі черги на вулиці перетворилися на тісний, але радісний натовп всередині клубу.

Почали музиканти дуже жваво і майже одразу запалили публіку, яка одноголосно підспівувала всі пісні. Згодом концерт просто став нагадувати музичний нон-стоп, і півтори години виступу промайнули наче мить.

Під час концерту Мензарек сказав, що на басі сьогодні - чупакабра, а також декілька разів повторив "God bless you Ukraine".

Але люди, які зібралися на шоу живих легенд не хотіли відпускати своїх улюбленців, на що рок-зірки з сонячної Каліфорнії відповіли взаємністю, двічі виступивши на біс. Один з них просто перевів фанатів в стан трансу піснею Light My Fire.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,концерт,The Doors
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.