Ситі, нахабні і ледачі: 50 котів на курорті Гурзуф

24 липня 2012, 00:48
Власник сторінки
0
31
Ситі, нахабні і ледачі: 50 котів на курорті Гурзуф

Ситі, нахабні і ледачі: 50 котів на курорті Гурзуф

Як виявилося, найчисленнішою групою місцевого населення курортного селища Гурзуф, що на березі Чорного моря в Криму, є аж ніяк не росіяни, а коти. Їх у Гурзуфі безліч! Пухнасті й облізлі, гладкі й худі, великі й малі, чорні, білі, руді, смугасті, сірі, рябі. Вони – скрізь: на дорогах і тротуарах, на дахах, на парканах, на автомобілях і під ними, у санаторіях, у парках серед чагарників і на деревах, біля відділень банків і екскурсійних бюро, на набережній, в дешевих кав’ярнях і елітних ресторанах, у їдальнях і, звичайно ж, на схилах гір та на пляжах біля самісінького моря.

Більшість гурзуфських котів ситі, нахабні і ледачі. Їх увесь час підгодовують, причому не лише місцеві бабусі, а й приїжджі туристи, котрих із початком курортного сезону тут предостатньо. Саме тому коти Гурзуфа дуже прискіпливі до свого раціону. Найцікавіше, що жодна котяча істота у цьому селищі майже не реагує на "киць-киць", а якщо й реагує, то якось мляво і без особливої зацікавленості. Хочете погодувати, то обережненько підійдіть, нахиліться, лагідно обізвіться і покладіть їжу мало не до рота, бо підбігати до вас ніхто не збирається.

За сім днів нашого з подругою відпочинку біля моря на цьому курорті нам вдалося, не напружуючись, сфотографувати десь зі 100 місцевих хвостато-вусатих. Тож сьогодні вашій увазі пропонуємо 50 найкращих із них.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: животные,Крым,отдых,море,коты,курорт,Гурзуф
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.