П`ятничні квадроцикли

12 серпня 2012, 20:41
Власник сторінки
редактор, журналіст
0
19
П`ятничні квадроцикли

П`ятничні квадроцикли

В останній робочий день тижня тестували нові машини від YAMAHA - YFM350 i YFM700 Grizzly в селі Пирогів. На спецiальнiй професiйнiй трасі можна було відчути всi переваги потужної i машини, та вдосталь поскакати по гiрках i горбах.

Насамперед, варто вiдмiтити, що такий спорт - не з легких. Адже постійно треба слідкувати за дорогою i стоячи керувати 350-кг квадроциклом, який, хоча i до деталь зроблений так, щоб в безпеці перевезти свого власника по найбільш непрохідним шляхам, може на крутому поворот i перевернутися на свого власника. Одним словом, поїздка на такому мотовсюдиходi - чистий екстрим, особливо в гiрськiй мiсцевостi.

Якщо вдатися в деталі, то для новачка таке задоволення може здатися дорогим: для старту з вживаного квадроциклу в кишені потрібно мати не менше 5 тис. умовних одиниць. Але такі машини, як на фото, коштують більше 10 тисяч, плюс до тисячі доларів потрібно буде потратити на екiп. 

Позитив в тому, що такі «монстри» споживають зовсім небагато палива - одного баку вистачає на 300-400 км. Особливого сервісного обслуговування вони теж не потребують, тому з кожним роком стають все популярнішими серед українців. Квадроцикли не потребують реєстрації, їх також можна використовувати у господарській роботі .
Особлива подяка за тест-драйв - ексклюзивному дистриб’ютору YAMAHA в Україні - компанії ПАНАВТО.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.