1 вересня: хтось - до школи, а хтось - малювати писанки...

02 вересня 2012, 13:47
Власник сторінки
0
21
1 вересня: хтось - до школи, а хтось - малювати писанки...

1 вересня: хтось - до школи, а хтось - малювати писанки...

Мудрі люди радять готувати сани влітку. А от Христина Гевко, талановита майстриня з писанкарства, пропонує готуватися зараз не лише до зими, а й до Пасхи!

1 вересня мене запросили на майстер-клас із писанкарства, аби "відкрити для себе магічний ритуал наших предків" та навчитись нарешті гарно розмальовувати писаночки :-) Христина навчала нас стародавній техніці писання воском, багато розповідала про писанкову символіку. А декому з учнів навіть вдалось віднайти свій неповторний творчий стиль :-)

Якщо матимете бажання якось і собі спробувати розмалювати писанку, варто знати: що на заняття нічого додатково брати не потрібно - у майстрині є всі необхідні інструменти, 15 відтінків фарб, різноманітна тематична література та багато білих яєць, готових втілити ваші художні фантазії. А найвеселіше (особливо для дітей) - освоїти техніку видування (випустити зсередини) яйця за 1 хвилину :-)

Майстер-класи проходять по суботам у кафе МОКА на Мазепи,9.
Дуже раджу приходити з дітками! Гарний варіант для сімейного відпочинку
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: писанка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.