KoЯn in KyIv

03 вересня 2012, 20:28
Власник сторінки
редактор, журналіст
0
8
KoЯn in KyIv

KoЯn in KyIv

29 серпня патріархи нью-металу, один з найкращих важких гуртів останніх двадцяти років, Korn, завітав до Києва. Немолоді уже хлопці приїхали до нас в рамках всесвітнього туру , присвяченому новому альбому The Path of Totality.

Нагадаємо, що гості із Каліфорнії уже приїжджали до Києва в кінці травня 2011 року, тому мало хто з фанатів очікував, що Korn так швидко повернеться в Україну. Але музиканти на чолі з Джонатом Девісом це зробили, та ще й так, що стало ясно - вік і час для них не завада, щоб донести до публіки те, на чому виросло ціле покоління середин 90-х.

Зібратися послухати ветеранів нью-металу приїхало чимало охочих зі всіх регіонів України: були і школярі, і сивочолі рокери, хтось навіть приходив з немовлям. Не дивно, що черга з декількох сотень чоловік для входу в столичний Stereoplaza не зникала аж до виступу самих Korn.

Саме тому багато хто з людей так і не зміг потрапити на ТОЛ, які виступали на розігріві. Встигли українці і поскандалити з організаторами, які скоротили час їхнього виступу через затримку початку концерту. Публіку це тільки розважило, вони дружно гуділи і свистіли, чекаючи на Korn, не зважаючи на образи на сцені, якими обмінювалися вокаліст ТОЛу Прозоров і один з організаторів.

Справедливості заради треба сказати, що український гурт розігрів публіку неабияк, і своїм тяжким звучанням підготував фанатів до знаменитого Are you ready? з вуст Девіса перед піснею Blind, яка, до речі, завершувала виступ.

Про сам концерт важко щось сказати розлого – адже це просто треба було бачити і чути. Пісні із нового альбому пішли на ура, підготувавши плацдарм для справжнього і безперервного відриву під такі хіти як Falling Away From Me, Freak On A Leash, Got The Life, а також Brick In The Wall гурту Pink Floyd.

Шкода, але так і не вдалося побачити знамениту стійку для мікрофона, яка стала візитною карткою KoRn, зате можна було насолодитися грою Девіса на волинці перед піснею Shoots And Ladders, яка під рев та стогін публіки перейшла в кавер на пісню Metallica - The One.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.