Презентація паризького косметичного бренду Gisele Delorme

03 жовтня 2012, 14:09
Власник сторінки
0
61
Презентація паризького косметичного бренду Gisele Delorme

Презентація паризького косметичного бренду Gisele Delorme

20 вересня відбулася презентація паризького косметичного бренду Gisele Delorme.

Місцем проведення став ресторан Teatro готелю Opera, котрий підсолодив вечір вишуканим фуршетом. Гостей розважали талановиті музиканти із столичного бенду «Квартет простих думок», а також своїм співом чарувала присутніх оперна діва Олена Гребенюк.

Презентували унікальну косметичну марку директор з розвитку бізнесу Gisele Delorme Давід Кечаварзі та всесвітньо-відома технолог, косметолог та просто дивовижна жінка Магі Роу. Вони розповіли про унікальність косметики Gisele Delorme, про історію бренду та поділилися своїм міжнародним досвідом.

Протягом вечора гості змогли детально ознайомитися з продукцією. Професійні косметологи розповіли про способи використання та призначення косметики. Усі присутні могли особисто поспілкуватися з представниками компанії, поставити запитання та отримати вичерпну відповідь.

Серед гостей були присутні відомі українські бізнес-леді, люди з мистецтва та світу краси. В середині вечора була проведена вікторина від Gisele Delorme на знання секретів краси, де були розіграні призи. Усі без виключення присутні отримали цінні подарунки від паризького бренду, а також запрошення на безкоштовну процедуру у новому монобрендовому кабіні Gisele Delorme в історичному центрі столиці.

Вечір пройшов з дотриманням усіх традицій вишуканих французьких салонів і наповнений ексклюзивною косметикою, вродливими людьми та невимушеним спілкуванням.

Окрім того, напередодні стартувала виставка InterCHARM, де Gisele Delorme представила свій стенд з повною лінійкою продукції. На заході працювали професійні косметологи, у яких можна було проконсультуватися та дізнатися більше про власну формулу краси від Gisele Delorme.

Організатори: компанія «Бізнес Арт Ксенії Щавинської», косметичний торговий дім La Beauty De Paris.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Косметика,Gisele Delorme
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.