Кращі роботи всеукраїнського конкурсу Еко-ідеї зі всього світу - 2012

09 жовтня 2012, 07:43
Власник сторінки
Прес-служба
0
14
Кращі роботи всеукраїнського конкурсу Еко-ідеї зі всього світу - 2012

Кращі роботи всеукраїнського конкурсу Еко-ідеї зі всього світу - 2012

Благодійна організація «Фонд Братів Кличків» та Компанія Panasonic визначили переможців Всеукраїнського дитячого екологічного конкурсу «ЕКО ІДЕЇ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ – 2012». Цього року конкурс вперше набув всеукраїнського рівня. Збір щоденників тривав червня по вересень 2012 року. З 50-ти напівфіналістів експертна комісія обрала трьох переможців. Найкращою стала робота чотирнадцятирічної киянки Ірини Душиної!

«Дізнавшись про проект, я побачила реальну можливість зробити свій внесок у збереження довкілля. Мене хвилює не лише сьогоднішній день, а й майбутнє», - зазначила Ірина у своєму щоденнику. Дівчина запропонувала цікаві рішення здобуття та використання електроенергії для роботи пристроїв компанії Panasonic, а також поділилась новими ідеями вживання екологічних матеріалів у побуті. Цього року Ірина представлятиме Україну на міжнародному конкурсі «Eco Relay-2012», що відбудеться у листопаді в м. Кіото, Японія. Друге місце посів щоденник Ярослава Полякова (м. Ізмаїл, Одеська область), третє місце отримала робота Назар`євої Ксенії з м. Суми. Переможці отримають призи – багатофункціональні пристрої виробництва Panasonic KX-MB 1500UCB.

Нагадаємо, що конкурс розпочався в червні 2012 року. На цей раз поділитись своїми ідеями, як зберегти довкілля, мали змогу діти з усієї України. На адресу організаторів надійшло близько 500 робіт. Найбільш активними виявились юні природознавці з Київської, Чернівецької, Закарпатської, Одеської, Запорізької, Тернопільської, Кіровоградської та Миколаївської областей.
Нагородження переможців відбудеться 12 жовтня 2012 року, об 11:00 в Музеї цікавих наук «Експериментаніум», за адресою: вул.Верхній Вал 2а.

На церемонії нагородження будуть присутні:
Голова Правління БО «Фонду братів Кличків» Віталій Кличко
Голова представництва Panasonic в Україні Тераджима Коджи
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Фонд братів Кличків
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.