Підкуп виборців за Віталія Чудновського у Білій Церкві. Фоторепортаж

29 жовтня 2012, 19:15
Власник сторінки
0
29
Підкуп виборців за Віталія Чудновського у Білій Церкві. Фоторепортаж

Підкуп виборців за Віталія Чудновського у Білій Церкві. Фоторепортаж

1) Біля дільниць 321114 та 321115 (школа №16 у місті Біла Церква) зібралося близько 10 людей, які розмовляли з координаторами (дівчиною на підборах у окулярах та хлопцем у дутій синій куртці одягненій на білу сорочку). Йшлося про затримку грошей, які мали виплатити. Хлопець сказав, що збір людей відбувається під їдальнею, яку в народі називають «Пентагон» за кількасот метрів звідти.

Хлопець каже, що до «справи» має відношення представник міліції. Дівчина-координатор додає: «З їхніми зарплатами — звісно».

Засоромившись привселюдного розташування групи, одна з жінок пропонує: «Давайте вийдемо хоча б за територію — всі ці погляди…» Десяток людей разом ідуть за територію школи (фото).

2) За 15 хвилин знову зустрічаю хлопця-координатора біля входу на територію школи, який заклопотано обдзвонює номери на папірці.

3) Через 20 хвилин біля їдальні «Пентагон» зібралося близько 50–70 людей, які чогось очікують, поруч — міліцейський джип. Спочатку люди стоять окремими групами по 3–5 людей, потім гуртуються у одному місці. Серед натовпу — координатори, бачені раніше.

Свідки:

За інформацією людей із цього району, багато їхніх сусідів продали свій голос на користь Віталія Чудновського за суму від 100 до 1000 грн, які виплачували частинами. Збір куплених виборців був запланований біля їдальні «Пентагон». Механізм продажу не повідомили.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Выборы,подкуп,Белая Церковь,фальсификации
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.