Тернопіль. Як я провів 2012-тий ;)

24 грудня 2012, 08:26
Власник сторінки
0
19
Тернопіль. Як я провів 2012-тий ;)

Тернопіль. Як я провів 2012-тий ;)

Я ще зовсім молодий, мені всього 472 роки і живе в мені близько 216 тис. мешканців. Називають мене по-різному, частенько Файне місто, але коли пишуть sms то скорочують до Терні.

Мої друзі розповідали, що цього року у них грали у футбол, тому купили їм нові вулиці, стадіони, дороги та готелі. А мені більше до вподоби ігри на воді. Ми цього року добряче пограли гонки на корабликах. До мене на озеро приїжджали спортсмени з 13-ти країн! Але ви не подумайте, футбол я теж люблю. В 2012-му мені подарували новенький стадіон! На ньому одразу ж провели перший Чемпіонат світу з Футболу серед українських діаспорних команд.

Не знаю як так у інших містах, але в мене цей рік був роком обновок! Підрихтували мою улюблену вулицю Валову, відремонтували каскад фонтанів на бульварі Т.Шевченка – тепер вони ще й світяться та грають (я ж писав вже про свою слабкість до води!), спорудили пам’ятник незалежності України (такий тільки в мене, Києві та Харкові!). Не подумайте, що я хвалюсь, але в мене дуже багато парків, і цього року їх всіх обладнали WI – FI а також добряче підсвітили, тепер молодь звідти не виженеш!

Гарно розповідати можуть усі, напевно, подумали ви!? Тоді приїжджайте і переконайтесь в усьому на власні очі! Повірте, я люблю гостей, саме для вас облаштував інформаційні пілони та туристичні вказівники, тепер ви точно не заблукаєте! Я чув, як мої друзі-міста жаліються, що взимку вони не ті, і краще виглядають влітку, коли одягнуті в зелене, попереджаю, я не такий, я файний у будь яку пору, і взимку особливо. І святкування Дня зими цьому є доказом!

Заявляю! Сприймайте цей твір на тему “Як я провів 2012-тий” як офіційне запрошення в гості! Тому – до зустрічі!

Фото на конкурс Год в фотографиях

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: футбол,Тернополь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.