АЗС на місці спортивного майданчика у Рівному

06 лютого 2013, 14:51
Власник сторінки
0
13
АЗС на місці спортивного майданчика у Рівному

АЗС на місці спортивного майданчика у Рівному

В м. Рівне на відстані 15-ти метрів від багатоквартирного житлового будинку по вул. Соборна 422 та 60 метрів від одного з небагатьох рівненських парків приватне підприємство “Агата” незаконно, на думку жителів прилеглих будинків, намагається побудувати автозаправку. Забудовників абсолютно не цікавить те, що вони:

1. Примусять мешканців будинку, серед яких маленькі діти та літні люди, дихати шкідливими випаровуваннями кожного дня .

2. Позбавлять дітей місця для розваг – спортивного майданчика.

3. Можуть спричинити техногенну катастрофу в місті, оскільки стіна в стіну із ділянкою, де незаконно вже заклали блоки фундаменту АЗС, знаходиться бомбосховище площею 500 кв.м., тому проводити у цьому місці будівельні роботи категорично не можна.

4. На відстані від 200 до 900 метрів від будинку та парку вже працює п’ять АЗС, а на відстані 1200 метрів працює шоста заправка.

5. Згідно даних фонових спостережень Рівненської гідрометеостанції за 2011-2012 роки рівень забрудненння повітря в місті шкідливоми речовинами внаслідок функціонування АЗС значно перевищує гранично можливі показники.

3 січня 2013 р. суд відмовив у припиненні “Агаті” оренди земельної ділянки, чим фактично дозволив будувати АЗС, ігноруючи як незаконність отримання в свій час ділянки під АЗС в оренду, так і активні протести громади Рівного, проте наразі Рівненською Міською Радою та представниками мешканців будинку подано апеляцію, яку планували розглянути 5 лютого 2013 р., проте перенесли на 18 лютого 2013 р.

Ще деталі тут: http://www.youtube.com/watch?v=ZwjZ5bJF0So
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: война,строительство,протест,АЗС,Ровно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.