Пробудження. Акварелі Наталії Онанко

15 березня 2013, 20:01
Власник сторінки
0
49
Пробудження. Акварелі Наталії Онанко

Пробудження. Акварелі Наталії Онанко

15 березня в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відкрилась виставка графіки молодої чернігівської художниці Наталії Онанко «Пробудження».
Художниця знана як автор ілюстрацій до твору П. Тичини «Ластовенятко», збірки поезій Д. Іванова «Монолог із тридцять третього», повісті В. Мастерової «Мавра».
Народилася Наталія Онанко 29 лютого 1976 року у місті Чернігів. Свої перші професійні навички художниця здобула під час навчання у Чернігівський художній школі. Подальшу художню освіту отримала у Чернігівському державному педагогічному університеті ім. Т. Г. Шевченка.
На виставці представлені акварелі Наталії Онанко, виконані у 2010 — 2012 роках. Всі твори різні і водночас мають багато спільного. Передусім усі її акварелі глибоко поетичні, сповнені щирого почуття.
З 2002 року Наталія Онанко є постійним учасником багатьох обласних і всеукраїнських виставок. У 2006 році брала участь у пленері «Шляхами Васильківського: погляд через століття». Її твори прикрашали виставку «Молодіжний формат» та «Творча молодь Полісся» у місті Сімферополь.
Виставка творів графіки «Пробудження», яка відкрита за підтримки Чернігівського клубу міжнародної організації «Сороптимістки», засвідчує трепетну і ніжну любов художниці до рідної України.
Володимир Коваль
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,художник,живопись,Наталія Онанко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.