Спортивно-благодійний Пробіг під каштанами. ДАІ - за безпеку дорожнього руху!

27 травня 2013, 11:11
Власник сторінки
0
23
Спортивно-благодійний Пробіг під каштанами. ДАІ - за безпеку дорожнього руху!

Спортивно-благодійний Пробіг під каштанами. ДАІ - за безпеку дорожнього руху!

26 травня під гаслом "ДАІ - за безпеку дорожнього руху!", співробітники столичної Державтоінспекції взяли участь у спортивно-благодійному пробігу "Під каштанами". Цей захід вже став традиційним в програмі святкування Дня Києва. Цього року, старт на дистанції завдовжки п’ять кілометрів, розпочався з Майдану Незалежності і включав забіги, як для спортсменів так і любителів.
Нагадаємо, що Державтоінспекція вже вдруге взяла участь у подібному заході. Наприкінці квітня, 11 працівників з різних підрозділів ДАІ, приймали участь у забігу, під час проведення Київського міжнародного марафону, і показали непогані результати.
"Участь у забігу співробітників ДАІ не випадкова. Першим і головним завданням, яке ми ставили перед собою - привернути увагу громадськості до проблем безпеки дорожнього руху, - говорить начальник столичної Державтоінспекції Анатолій Курінний.

Нинішній пробіг був не лише спортивною подією, а й справжнім святом. Його учасники, серед яких і працівники міліції, таким чином пропагували здоровий спосіб життя. До того ж кошти, зібрані під час цього заходу будуть передані в Центр дитячої кардіології для допомоги дітям з вродженими вадами серця. Отже, всі учасники пробігу, а їх було чимало, приєдналися до благодійної справи і підтримали здоровий спосіб життя".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ющенко,Медведев,милиция,Народная Армия Спасения Украины,пробег под каштанами
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.