Благодійний забіг “Марафон життя - 2021”

15 червня 2021, 15:55
Власник сторінки
0
29

Благодійний забіг “Марафон життя - 2021” допоміг зібрати кошти на допомогу дітям

Благодійний забіг “Марафон життя - 2021” допоміг зібрати кошти на допомогу дітям з особливими освітніми потребами та інвалідністю м.Ржищів.


У неділю 6 червня 2021 року в місті Ржищів під Києвом вперше відбувся благодійний забіг «Марафон Життя», який об’єднав підприємців, представників бізнес організацій та державних установ, спортсменів, жителів та гостей міста заради збору коштів на допомогу дітям з особливими освітніми потребами та інвалідністю Ржищівського Інклюзивного районного Центру.

У змаганнях з бігу для дорослих взяло участь понад 150 учасників на дистанції 3 км, 5 км, 10 км і 21 км, та понад 50 дітей у дитячому забігу на  500 метрів.

“Завдяки благодійному забігу було зібрано 97 635 гривень на підтримку розвитку 96 вихованців Інклюзивно-ресурсного Центру Ржищівської ОТГ та сучасно облаштовану під потреби дітей вбиральню. І  зовсім скоро будуть розпочати ремонтні роботи у Центрі”- зазначив співголова ініціативної групи благодійного забігу, волонтер та засновник благодійного проекту “Даруючи Життя” Ігор Порох.

Переможцями напів марафону на дистанції серед дорослих 21 км стали у чоловічому забігу: Стрембіцький Андрій із результатом 1:26:30 , другим став Михайличенко Яків із результатом 1:29:26, третє місце посів Зіновченко Сергій  із результатом 1:34:07.

У жіночому забігу на дистанції 21 км. перше місце посіла Анісімова Вероніка із результатом  1:52:09, друге місце за Падалка Оксана із результатом 1:55:41, третє за - Демидова Лілія із результатом  2:00:10.

“Імена двох переможців вигравіровано на кубку, який буде знаходитись у соціальному Lighthouse кафе м.Ржищів. Усі відвідувачі кафе зможуть побачити  переможців сьогоднішнього дня. Кубок надихатиме кожного на добрі справи!” -  розповів співорганізатор забігу та засновник соціального Lighthouse cafe в м. Ржищів Брюс Кроу.

“Також за рішення організаційного комітету  “Марафону Життя” вихованці Центру - діти з інвалідністю також брали участь у забігу разом із іншими дітками. Усі діти та переможці  у змаганнях  були нагороджені медалями та подарунками. Також під час забігу та гостей заходу, дітей та дорослих була організована безкоштовна розважальна програма, смаколики для дітей та  ярмарок з сувенірами” - поділилась Алекса  Айшпур, співорганізатор благодійного забігу, волонтер  та сo-founder краудфандингової платформи “RazomGO” для благодійних та бізнес проектів.

Захід відбувся за підтримки: Ржищівської міської  влади, Київської обласної Торгово-Промисловій Палати України, міжнародного клубу JCI Ukraine, Громадської організації “Бачити серцем", Громадської  організації "Відчуй", Волонтерсько-рятувальній громадській організації “Мотохелп”,  комунікаційні агенції "Золота стріла", Асоціації бігу України, біговим клубам - KATANA RUN, TOP RUNNERS, STTEAM, Орден святого кросівка, Biganuti, компанії Арсенал страхування, компанії Crow. Інформаційно забіг підтримали Українське радіо, 33 канал, Соцпортал, Корреспондент, інфопортал DOU, інфопортал Кагарлик City і 4 канал, журналісти якого долучились до участі у забігу. Також до призового фонду забігу долучилися місцеві підприємці: Калініченко Тетяна Василівна, Ярошкевич Анатолій , Ярко Альона та творча майстерня АНВІ.

Величезним сюрпризом для всіх учасників, гостей та місцян став виступ фіналістів пісенного конкурсу Євробачення-2021 українського гурту Go-А із чарівною солісткою Катею Павленко. Наживо гурт виконав пісні “Шум” та “Соловей”, що вже стали улюбленими хітами мільйонів людей в Україні та закордоном. 

 Надзвичайно дякуємо всім хто долучився та підтримав благодійний забіг “Марафон життя”. Емоції переповнюють від відкритості та щедрості людей, бо разом ми можемо так багато! 

Підписуйтесь на сторінки благодійного забігу #UA.MARATHON у соціальних мережах, щоб долучитись до наступних забігів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.