ФАРР – дитяча футбольна академія для дітей від 2-х років

21 вересня 2018, 11:51
Власник сторінки
0
94
ФАРР – дитяча футбольна академія для дітей від 2-х років

Cпорт – це засіб номер один для міцного імунітету, розвитку, прагнення бути лідером і досягнення найкращих результатів!!!

Саме таку мету і завдання ставить перед собою ФАРР – дитяча футбольна академія для дітей від 2-х років. Ми хочемо виховувати здорове, всебічно розвинене і активне покоління. Дуже важливо діткам уже з раннього віку закладати футбольні навички, що принесе максимум користі для фізичного розвитку і отримання конкурентних переваг на самому старті карєри  у цій сфері. Ми дбаємо про спортивне майбутнє дітей, тому заняття проводяться під відеонаглядом професійних тренерів з Києва,які саме у вашій дитині вони можуть побачити потенціал майбутньої зірки футболу і порадити для співпраці професіоналам.

Хочеться наголосити чому ж варто починати з 2-х років??? У цьому віці у дитини закладається і розвивається базове сприйняття дисципліни, а в конкурентному плані – зароджується прагнення бути лідером і досягати найкращих результатів…і не тільки у футболі. Шляхом ігрового і розважального сприйняття дитина паралельно починає вчитися працювати з мячем , працювати в команді, виконувати поставлені завдання. Діти вчаться дружити, виховують лідерські якості, розвивають дисципліну і реакцію. Усе це необхідно у повсякденному життя.

Цьому сприяють наші тренери – професійні футболісти, випускники вищих навчальних закладів за спеціальністю «Тренер по футболу» і власна ігрова методика, затверджена професорами і докторами наук Федерації футболу Києва. Заняття проводяться у залах, обладнаних за усіма європейськими стандартами.

Особлива методика, індивідуальний підхід, програма затверджена професійними педагогами та психологами – це саме те, що зацікавить кожну дитину.

Уже протягом 4-х років у багатьох містах України відкриваються філії ФАРР, де успішно готують майбутніх Мессі. Все починалося з маленьких залів, а зараз діти мають змогу займатися у комфортних обладнаних приміщеннях з усім необхідним інвентарем.

Наші плани і цілі – виховувати здорове активне покоління, адже змалечку необхідно вкладати у дитину сприйняття фізичного розвитку і самоорганізації. Звичайно ж, найздібніші діти зможуть побудувати  у подальшому кар’єру  професійних футболістів, адже у нас підписаний договір з ФК  «Динамо». Ми не стоїмо на місці – наші школи відкриваються по всій Україні, зараз працюємо у Києві, Хмельницькому, Луцьку, Рівному, Херсоні, Львові, Миколаєві. Але з кожним днем ми розширюємось, аби виховати ще більше фізично розвинених активних дітей.

Наше майбутнє – діти, тож ми будемо нести культуру здорового виховання у нашій родині ФАРР.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Украинский футбол,детский футбол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.