До чемпіонату - готові!

15 квітня 2017, 12:24
Власник сторінки
журналист
0
45
До чемпіонату - готові!
На фото - автор статьи Сергей Комиссаров

Незважаючи на прихід в Україну довогоочікуваного тепла, яке принесла із собою красуня-Весна, ми активно готуємося до старту "зимового чемпіонату".

Незважаючи на прихід в Україну довогоочікуваного тепла, яке принесла із собою красуня-Весна, ми активно  готуємося до старту "зимового чемпіонату". Йдеться про одну із наймаштабніших спортивних події  року - Чемпіонату світу з хокею в Україні, Дивізіон 1, Група А. До нього залишаються лічені дні. Менше тижня! Саме про це йшлося під час прес-конференції, яка відбулася у столичному   ТЦ «ЦУМ». Головною новиною зустрічі хокеїстів і журналістів  стала презентація офіційного саундтреку Чемпіонату та автограф - сесія з гравцями збірної команди України з хокею. Всі вболівальники та гості цього велелюдного заходу мали нагоду познайомитись та особисто висловити свою підтримку гравцям Національної збірної.Окрім знайомства нашого молодого покоління з гравцями збірною України, кожна дитина мала змогу на прикладі професійних хокеїстів відчути себе сьомим гравцем Національної команди України. Навіть дорослі брали участь у майстер класі!Генеральний спонсор Чемпіонату світу з хокею ТМ «PariMatch» привітав переможців конкусу та вручив їм квитки на матч Україна-Польща, який відбудеться 23 квітня о 20:30.Голова Оргкомітету Чемпіонату світу з хокею в Україні Георгій Зубко, запросив усіх вболівальників на урочисте відкриття хокейного містечка, яке відбудеться 20 квітня о 17:00 на площі Палацу Спорту.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: хокей [-
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.