А що ви знаєте про американський футбол в Україні?

01 листопада 2015, 17:10
Власник сторінки
2
639
А що ви знаєте про американський футбол в Україні?

В американський футбол грають Герої чи боягузи? Його розвивають патріоти чи ним маніпулюють російські агенти?

Зацікавився А.Ф. досить недавно. Не встигнувши пізнати й малої долі про НАШ американський футбол, знаходжу факти, які пов'язують цей захопливий вид спорту з ПУЙЛОМ!.  

У фейсбуці мені на очі потрапила новина про те, що один з фанатів американського футболу на ім’я Сергій Кіреєв домовився про дитячі тренування на одному з київських стадіонів. Мене ця інформація зацікавила, і трохи погугливши, я знайшов інформацію, що ця людина, УВАГА! працює на партію «ЕДИНАЯ РОССИЯ» (скрин №1). Це наводить на думку

Намагаючись знайти людей, які в Києві пов'язані з цим «активістом», знаходжу ще одного чоловіка, члена столичної команди Бульдоги – Максима Шило. Питаю пана Максима, що саме його пов'язує з паном Кіреєвим, (який, можливо лобіює інтереси пуйла в столиці). Невже Путін тягне свої довгі руки ще і до наших американських футболістів? Ці хлопці справжні патріоти, внесли великий вклад в справу захисту незалежності України, деякі навіть поклали за це свої життя. «Як ви це поясните?» питаю я. Пан Шило не відповів, і навіть гірше, видалив мій коментар та додав до чорного списку, чим лише підтвердив свої сумнівні зв’язки (скрин №2). До речі, я помітив, що під роздачу попав і коментар, де жінка на ім’я Марина пропонує Шилу піти в АТО, і внести свій вклад в справу захисту української держави. Це наводить лише на одну думку, що Максим ухиляється від військомату. Це дивно, адже усі американські футболісти позиціонують себе як мужні та сміливі чоловіки, але, як виявилось не всі такими являються. Є і маленькі боягузливі дівчинки.

Є коментар


коментар було видалено


Отже - В американський футбол грають Герої чи боягузи? Його розвивають патріоти чи ним маніпулюють російські агенти? Мабуть на ці питання зараз не знайти однозначної відповіді. Але можна сказати напевно, в нашому американському футболі є ті і ті. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.