«Арсенал» не розбомбив «Реал»

26 квітня 2015, 16:44
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
130
«Арсенал» не розбомбив «Реал»

«Арсеналу» явно не вистачає потужності в нападі.

Чергова зустріч футбольного клубу «Арсенал-Київщина» викликала не дуже приємні передчуття. Овідіопольська команда «Реал-Фарма» є надзвичайно незручним суперником для білоцерківців. Кілька матчів поспіль «каноніри» стабільно програвали із мінімальним рахунком. Овідіопольці забивали один гол і цього вистачало для перемоги. Тож доводилося сподіватися на ламання традицій, штучне поле і бажання гравців показати себе в найкращій якості перед рідними вболівальниками.

Грі передував приємний момент. Керівництво клубу започаткувало приємну традицію і відзначило приємними призами гравців, які зіграли п’ятдесят матчів за клуб. Такими виявилися Вадим Гетьман, Володимир Ординський і Юрій Степанюк.

Матч почався жорсткою боротьбою. Команди почали без розвідки. Бажання було хоч відбавляй, а от майстерності не вистачало. Найбільш помітною фігурою в ці хвилини можна було назвати президента «Реал-Фарми» Миколу Лиховидова, який у свої 49 років виходить на 15-20 хвилин «тряхнуть старіной». Після того, як «старіна» пішов з поля, тиск на ворота «Арсеналу» посилився і захист почав потріскувати. Не раз і не два овідіопольці намагалися застати воротаря «канонірів» Філіпенка ударами, але кіпер вперто не пропускав м’яча в сітку.

У ці хвилини гості добре натренували м’язи плечового поясу, адже не раз і не два розпачливо змахували руками, коли розраховували розпечатати ворота «Арсеналу». І коли, здавалося, команди підуть на перерву за рахунку 0:0, Ігор Філіпенко відверто «ляпнув». Втрутившись у боротьбу захисників своєї команди із нападниками «Реалу», він вибіг до меж штрафного майданчику і не встиг повернутися у ворота. Після удару овідіопольця м’яч по красивій дузі залетів у ворота й затріпотів у сітці. Класичний гол в роздягальню. «Реал» - радіє, кіпер господарів - «земля валявся».

Не будемо дуже шпиняти молодому воротареві, він просто погарячкував. Перед тим кіпер вправно керував захистом і впевнено покрикував на більш досвідчених партнерів. Нічого, буде урок надовго.

В другому таймі «Арсенал» обізлився і притис гостей до їхніх воріт. Душили білоцерківці «реалівців», душили, але не додушили. Нападники «Арсеналу» приймали м’яч спиною до воріт, а розвернутися і розвинути атаки гості їм не давали. Заміни додали білоцерківцям швидкості і гравці почали вриватися у вільні зони. «Реал» почав фолити і це дало певні дивіденди господарям. Запам’ятався потужний удар зі штрафного, але дещо опецькуватий Євген Ширяєв «потягнув» майже «мертвого» м’яча.

Так і докотився матч до поразки. Був шанс на останніх хвилинах врятувати гру, але перспективний штрафний удар по центру воріт бездарно «запоров» втомлений Федосов. Що ж, залишилось лише поаплодувати команді за бажання боротися.

«Арсеналу» явно не вистачає потужності в нападі. Субтильна група атаки виступає легким «харчем» для захисників. Артем Пилипенко просто застиг в розвитку майстерності. Тож не дивно, що ми забиваємо по 0,6 м’яча за матч. Сподіваємося, що висновки будуть зроблені й команда зробить якісний крок в грі. Глядач попри програш нагородив «Арсенал» оплесками, тож, хлопці, віддячте йому результатом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: футбол,Біла Церква,Арсенал-Київщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.