Молодіжні та дитячі організації розгойдують крісло Міністра Булатова

23 червня 2014, 12:03
Власник сторінки
0
172
Молодіжні та дитячі організації розгойдують крісло Міністра Булатова

Наводжу текст звернення до Президента та Кабміну

Молодіжні та дитячі громадські організації вимагають відправлення у відставку міністра молоді та спорту Дмитра Булатова, звільнення першого заступника міністра, припинення непрозорого фінансування програм молоді.
Текст ЗВЕРНЕННЯ:
Президент України

Кабінет Міністрів України

Відкрите звернення
Всеукраїнських молодіжних та дитячих громадських організацій 
членів Українського молодіжного форуму

Молодіжна та дитяча громадськість країни після призначення Міністром Дмитра Булатова повірила у прагнення нових керівників держави налагодити нову модель діалогу з молоддю, почути і розв’язати проблеми молоді.
Пройшло майже 4 місяці роботи, а позитивні зміни відсутні. Навпаки, замість консолідації молоді отримуємо розкол, протистояння та недовіру до нової державної влади. Показове вирішення проблем молоді міністром Булатовим виявилося фарсом та дешевим піаром. 
Міністерство грубо проігнорувало відкритість і прозорість проведення конкурсу на підтримку проектів молодіжних та дитячих організацій. Конкурсна комісія, сформована в закритому режимі переважно з маловідомих фахівців та близьких до Булатова осіб, що не мають ніякого відношення до молоді, зробила все щоб знищити навіть ту надію на справедливість, що плекала молодь.
Показовим є той факт, що один член комісії, який є заступником голови громадської ради Мінмолодьспорту на знак протесту проти змови частини членів конкурсної комісії вийшов з її складу.
Підсумки сфальсифікованого командою міністра Булатова конкурсу:
- З 60 всеукраїнських громадських організацій підтримано лише 11, що є переважно близькими до команди міністра Булатова;
- кошти отримали переважно "свої" припартійні організації: Молодий Рух, Батьківщина молода, Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Українська Народна Молодь;
- близько 5 млн. грн. залишилися нерозподіленими демократичним шляхом; 
- всього три проекти від дитячих організацій отримали підтримку;
- не підтримана жодна студентська організація;
- не підтримані проекти жодної організації з поза меж Києва.

29 червня 2014 року в Україні святкується День молоді та День молодіжних та дитячих організацій. Такий подарок до свята підготувало Міністерство молоді та спорту України.

НАШІ ВИМОГИ:
1. Відправити у відставку міністра Булатова, звільнити першого заступника міністра Вишняка, який є головою конкурсної комісії, прибрати з Міністерства "стажора" Юзича, який не є співробітником Міністерства.
2. Прийняти окреме рішення стосовно даного конкурсу на підтримку проектів молодіжних та дитячих організацій. 
3. Відкрито сформувати нову конкурсну комісію прибравши з неї корумпованих представників Булатова та новим складом в тижневий термін оцінити подані до конкурсу проекти.
4. Провести конкурс прозоро з відео-фіксацією обговорень під час засідання конкурсної комісії.
5. Зайнятись формуванням та реалізацією молодіжної політики не на словах, а на ділі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Дмитрий Булатов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.