Українки перемогли збірну Угорщини

24 квітня 2014, 12:05
Власник сторінки
футбол
0
196
Українки перемогли збірну Угорщини
http://belichanka.com

В матчі зі збірною Угорщини наші дівчата проявили характер та перемогли з різницею в чотири м"ячі

16 квітня завершився перший з двох поєдинків нашої дружини на території Угорщини. 
40 хвилин боротьби втілилися у результативну перемогу підопічних Володимира Колка. 

Та перші хвилини матчу нічого доброго для нашої збірної не віщували. Вже перша гостра атака господарок завершилася взяттям воріт. Видно було, що дівчата психологічно не очікували такого швидкого початку. Мабуть, саме на це угорки і розраховували, і вже за три хвилини потому доволі кумендний м"яч влітає вдруге - 2:0. Доволі солідна перевага. Та як показав матч, перевага не для футзалу. 

риблизно з сьомої хвилини українки почали брати контроль у свої руки. Все частіше почали з"являтися гострі моменти для взяття воріт. Першим дзвіночком стала поперечка від полтавчанки Єрмоленко, а потім свої моменти втратили Малишко, Павленко і Шульга. 

Переломною для наших дівчат виявилася 16-а хвилина, коли після прострілу Шаповал і невдалих дій кіпера, перший гол у 2014 році за збірну забиває Єрмоленко. Одразу ж українки зажадали відігратися. Угорські спортсменки підсіли і почали доволі частенько фолити, чим також могли скористатися наші дівчата, та ось до шостого фолу так і не дограли.  
Зрівняли рахунок "жовто-сині" завдяки дебютанту збірної, саме гравець "Злагоди" Тараканова наважилися на вирішення головного питання - зрівняти рахунок - і це їй вдалося. Підіграла їй і воротар, яка випустила м"яч з рук. Але це вже були не наші проблеми - 2:2! І все починалось з початку. 


Приємно було спостерігати за колективом нашої збірної по перерві. Очевидно, що дівчата хотіли перемогти. І їх бажання почало втілюватися доволі швидко. Перевага повністю перейшла до ніг українок, які за 5 хвилин зняли усі питання про переможця у сьогоднішньому матчі. Перший гольовий відрізок на рахунку гравців з "Біличанки" - Павленко і Шульги. Ще один гол був внесений до протоколу, як автогол - після вистрілу Прокопенко. А ось точку в грі поставила ще одна представниця полтавської "Ніки" - Шаповал.

2:6 - вирвана перемога на характері. А саме головне, що це була єдина команда, яка хоче і може... 


Угорщина - Україна -2:6 (2:2)
16 квітня 2014. Береттюйфалу. СК "Стівена Палфі" - 300 глядачів

Голи:Мегеш 1, Шекер 4 - Єрмоленко 16, Тараканова 17, Шульга 22, Увегеш 23 (автогол), Павленко 25, Шаповал 28 

Угорщина:Vincze, Bocsárdi - Torma, Megyes, Szabó, Szórádi, Üveges, Kovács, Csepregi, Nagy, Radics, Farkas, Szekér, Ganczer

Україна: Мельничук, 
Бесідовська– Малишко, Павленко, Прокопенко, Шульга, Єрмоленко, Шаповал, Дубицька, Кліпаченко, Тараканова, Личко, Мартинюк, Ігнатенко

Попередження:
 немає
Фолы: 7(5) - 6(3) 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: сборная Украины,ФФУ,футзал,мини-футбол,АМФУ,женский футзал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.