Інокулянти на графітно-тальковій основі

17 березня 2020, 14:01
Власник сторінки
0
17
Інокулянти на графітно-тальковій основі
Інокулянти на графітно-тальковій основі для сільськогосподарських клуьтур.

Інокулянти на графітно-тальковій основі для сільськогосподарських клуьтур.

Інокулянти на графітно-тальковій основі

Проведення сівби 🌾у аграріїв завжди під пильною увагою, адже від ефективності сівалки та якості її роботи напряму залежить урожайність і майбутній прибуток господарства. Основними критеріями роботи сівалки є швидкість, безвідмовність та висока точність висіву.

🚜Для цього необхідне правильне налаштування та обслуговування сівалки. Частою проблемою при висіві насіннєвого матеріалу є забивання сівалок, що загрожує порушенням рівномірності висіву🌻 та втратою великої кількості часу. Для вирішення цієї проблеми широко використовують передпосівну обробку насіння графітно-тальковою сумішшю.

Компанія ENZIM врахувала ці незручності і завдяки багаторічним дослідженням, розробила суху форму комплексних інокулянтів серії BINOC, використовуючи в ролі наповнювача вже готову графітно-талькову суміш, з ретельно підібраним співвідношенням компонентів.

Завдяки дрібнодисперсному носію і високій сипучості, досить легко рівномірно обробляти інокулянтом посівний матеріал безпосередньо всередині мішка або бункера сівалки.

🌿Застосування інокулянтів серії BINOC, дозволяє полегшити обслуговування обладнання та економити кошти на змащуванні компонентів сівалок засобами на основі тальку і графіту.

Особливості, норми витрат та ціна інокулянтів вказані за посиланням:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: агрокомплекс,агрокомпанія,агрохимия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.