У МОН відбулось засідання щодо питання Брацлавського коледжу

10 липня 2018, 17:23
Власник сторінки
6
69
Як стало відомо, 9 липня відбулася нарада у Міністерстві освіти і науки України щодо питання Брацлавського коледжу за участі Міністра Лілії Гриневич.

Як стало відомо, 9 липня відбулася нарада у Міністерстві освіти і науки України щодо питання Брацлавського коледжу за участі Міністра Лілії Гриневич.

Як стало відомо, 9 липня відбулася нарада у Міністерстві освіти і науки України щодо питання Брацлавського коледжу за участі Міністра Лілії Гриневич. Учасники засідання з боку МОН вкотре підтвердили правильність і законність дій та рішень Вінницького національного аграрного університету. Відкритим залишається лише одне питання, чому керівництво навчального закладу і досі абсолютно не займається створенням нової самостійної юридичної особи до якої вони, начебто, так прагнули? Така бездіяльність призводить до ситуації, коли від бездумності страждають заручники ситуації – студенти. Проте в університеті нас запевнили, що всі бажаючі студенти матимуть можливість продовжити навчання у інших коледжах за напрямом підготовки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.