Лекція по собріології для військовиків в/ч А4239

20 лютого 2018, 14:50
Власник сторінки
0
64
Лекція по собріології для військовиків в/ч А4239

Лекція по собріології

В рамках інформаційно-профілактичної діяльності «ТВЕРЕЗЕ ВІЙСЬКО» від СУВД 20 лютого 2018 року капелан-священик частини Капиця Артем Леонідович з погодженням командування та благословення Високопреосвященного митрополита Антонія, керуючого Хмельницькою єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату, організував зустріч військовослужбовців військової частини А4239 м. Хмельницького заступником голови Всеукраїнської громадської організації «Твереза Україна», викладачем собріології Оробцем Юрієм Григоровичем.

В ході зустрічі особовий склад мав змогу ознайомитись з основними положеннями науки про здоровий, тверезий спосіб життя – собріології, стосовно фізіології тверезого способу життя, принципами тверезників тощо.

Разом з військовиками Оробець Ю.Г. проаналізував міфи, які існують в суспільстві, стосовно психоактивних речовин та їх впливу на людину, визначив переваги здорового способу життя, науково довів положення про те, що зловживання психоактивними речовинами є шкідливою соціально-психологічною програмою, яку можна змінити.

Дана зустріч дала змогу військовослужбовцям поповнити свій багаж знань з питання збереження власного здоров’я і стала черговим підтвердженням, що військова частина А4239 обирає здоровий спосіб життя і виступає проти шкідливих звичок.

По закінчені лекції Оробцю Ю.Г. було вручено подяку підписану командиром частини, за значний особистий внесок у пропагуванні здорового способу життя та проведену лекцію з військовослужбовцями військової частини А4239.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: армия,капеллан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.