1.20. Жалоба ректору КНТУ

27 листопада 2016, 21:51
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
223

«Про приниження честі та гідності викладачів з боку зав. кафедрою О.А.Смірнова»

Реакции на эту жалобу не последовало

Ректору КНТУ проф. Черноволу М.І.
голові профкому КНТУ
Мажейко О.I.
доц. кафедри ПЗИ
Смірнова В.В.

«Про приниження честі та гідності викладачів
з боку зав. кафедрою О.А.Смірнова»

Скарга

Шановний Михайло Іванович!

Звертаюся до Вас з черговою скаргою на хамську поведінку зав. кафедрою ПЗІ Смірнова О.А. по відношенню до мене і доц. Смірнової Н.В. Не хотів писати скаргу, але змушений.

В кінці квітня 2016 р. після завершення роботи комісії ДIНЗ, зав. кафедрою ПЗІ Смірнов О.А. заходячи в аудиторію, в якій доц. Смірнова Н.В. проводила заняття зі студентами вимовляв: «Прокладками воняет».

Заходячи в аудиторію, в якій я проводив заняття зі студентами, зав. кафедрою ПЗІ Смірнов О.А. вимовляв: «Говнецом попахивает».

16.06.2016 р. зав. кафедрою ПЗІ О.А. Смірнов побачивши мене в коридорі голосно заявив: «Чмо пришло!».

Вчора, 4.07.2016 р. я і доц. Смірнова Н.В. у вестибюлі КНТУ зустріли зав. кафедрою Смірнова О.А. Ми привіталися з ним, сказавши: «Добрый день!». У відповідь зав. кафедрою Смірнов О.А. виголосив: «Работяги – недоделки!».

Про хамство і публічних образах нас на засіданнях кафедри з боку зав. кафедрою Смірнова О.А. я звертався до Вас з доповідною запискою «Про хамство зав. кафедрою ПЗІ по відношенню до підлеглих» от 15.06.2016 р.

Мої попередні звернення з приводу хамської поведінки зав. кафедрою Смірнова О.А. по відношенню до підлеглих залишилися без уваги.
Тому, будучи впевненим у своїй безкарності і вседозволеності, зав. кафедрою Смірнов О.А. дозволяє собі подібні мерзенні витівки по відношенню до нас, принижуючи нашу честь і гідність викладача.

Прошу:

1. Нагадати зав. кафедрою Смірнову О.А., що він є посадовою особою в державній установі.
2. Повідомити зав. кафедрою Смірнова О.А., про те, що на нього поширюється дія Кодексу законів про працю, а також дія Цивільного та Кримінального кодексів України.

   5.07.2016.                                                                        В.В.Смірнов

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.